Szép, de azért még egy-két dolgot cserélnék rajta, ha ilyen komolyan venném. A leszerelt hátsó kapaszkodók sem néznek ki olyan "üresen", mint gondoltam volna. Cseréltem volna a kormányt valami sportosabbra, ezek a csőrös kipufogók nekem sosem tetszettek, inkább LeoVince SBK-szerűt akasztottam volna rá, valamint az ülés... még nagyon kilóg, nem áll jól ezen a gyári plusz 100-ért lekrómoztattam volna mindkét kereket. Ezüst színhez jól passzolna. Persze ennél sokkal többet is rá lehetne költeni, de szerényen posztolom a véleményem.
Üdv mindenkinek
Rég írtam itt, többek közt mert a motorrevü kalantúrán voltam https://www.youtube.com/watch?...
meg a kilómétereket faltam (idén már a 16 000.-ik is meg van).
Figyelmetekbe ajánlok egy tuning gépet figyeljétek a hátsó futó művet is. Ügyes. https://www.youtube.com/watch?...
Ok, értem már hogy hogyan értetted :) Te akkor tisztában vagy vele, hogy amit mutat az jobban eltér a változtatás után, mint előtte. (de nem látszik, max gps-el mérve :) )
Ha csak a váltónál van a jeladó/vevő, akkor mondjuk tudja az elektronika hogy épp 2.000 ford./perc-et forog a kis lánckerék elöl. Ebből a gyári áttétellel tudja hogy mennyivel mész, mert tudja a kerék átmérőjét, és a lánckerekek végáttételét is. Bármit módosítasz ezen, az máris elcsalja a végeredményt, mert nem tudod megmondani neki, hogy elöl egyel kisebb lánckerék van, így amikor 2.000-es fordulaton forog az első lánckerék, nem 120-al mész, csak 115-el, de ő 120-at fog mutatni továbbra is. Az igazi 120-as tempóhoz hasra ütve mondjuk 2.100-as fordulat kéne. Ahol már 125-öt fog mutatni kb. :)
Igazábból nem vettem semmi különöset észre a gép müködésében megy szépen.
Indításnál csinálja azt, hogy a fordulatot felpörgeti 3000-re majd visszaejti alapjáratra, de utánna semmi különös.
Ezt a tünetet hidegen, mlegen produkálja,
Tegnap hazafelé , ha húztam a gázt mutatott a müszer, motorféknél lement nullára.
Hogyne változna. Honnan tudná a jeladó, hogy mennyire mentek el a gyári áttételhez képest?
A XJ-nek nem változott, mert ott az első kerékről ment a sebességmérő hajtása, de itt nekünk talán a váltóból valahonnan.
Fényes legyen mint a salamon töke?