Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért akárhogy is nézzük, ez a motor jó állapotban volt. Még a ránézésre elég komoly fika ellenére is elég normálisan néz ki. Nem mondanád meg róla, hogy közel 140 ezer km van benne... szomorú vég.
4,38
Mennyi lett? 4,2?
Eladó nagyon jó állapotban lévő (lásd képeken) motor nemdohányzó hölgy tulajtól. Persze néhány karc van rajta, de melyiken nincs. Mindez nagyon olcsón.

http://www.ebay.com/itm/180986...
A legutóbbi utamon eléggé siettem. Tudok én 4 liter felett is fogyasztani!
Szerencsére nem én voltam
Ha ők Emőd irányába mentek akkor találkoztam velük én is. Olyan 3körül még nem volt bajuk. Szürke fzs 600 volt. Meg talán egy Suzuki Dl-el volt a másik motoros.
Megpróbálom kideríteni a mentősöktől, hogy mi lett a kollégával.
Erre jártál tegnap te is? .-)
Tegnap a 3-as úton Nyékládháza előtt kb. 10-15 km-el láttam egy fazeres kollégát, aki megnézte az árok alját. Amikor odaértem már a mentősök ápolták s a haverja halászta elő a dobozát az árokból. Ezüst színű, idomos, meg nem mondom, hogy régi fzs (de szerintem igen) vagy újabb FZ1 volt, minden esetre remélem jól van és kevéssel megúszta. Vigyázzatok magatokra ebbe a nagy melegbe is és öltözzetek fel rendesen. Sajnos a visszaintő kollégák közül többnek volt csupasz a keze mint nem.
ma felhivlak és megadom
halló!

Magának mindig megváltozik a száma
Szállást Boszniába is, és Horvátba is már jól előre (március) lefoglaltuk a booking.com-on. Pár héttel az indulás előtt sehol nem találsz pár napra, egy helyen, 5 szobát. Profi ez az oldal, le tudod foglalni, ingyenesen vissza tudod mondani indulás előttig pár héttel. Ezután az előleget levonja a számládról. Szerintem korrekt mint a paypall. Drágább mint a vadkemping, de hát megbízhatóbb is. Árat nem mondok, mert függ a szállás színvonalától ágyak számától, reggelitől, de összegezve szerintem se bosznia, se horvátország nem drágább kis hazánknál, ha azonos színvonalat nézel (pl. Balaton) és ez igaz a boltokra, és éttermekre is. Az igaz, hogy nyaltam fagyit a Mostari hídnál fél euróért, megy Dubrovnikban az óvárosban másfél euróért is. bosnyak-horvat-montenegro-tura 3. nap
Farkaslakan a Tamasi Aron sirral szemben arulom a faragvanyaimat, ott talalkozhatunk szemelyesen is...
Szia!
Gondolom, hogy a motoros talalkozora josztok, de azert en beharangoznam a sajat rendezvenyemet is.
Szombatra betuzhetitek es motorozunk egyet kozosen.
Ha erdekelnek a reszletek szolj
Szia.

A szállás mennyibe került?
Előre foglaltátok?
Megjöttünk bosnyák horvát montenegrói túránkról leírás
rajzás van
nemeth0507 -is azt mesélte, hogy idefelé Fz6-al kisérték. .-))
Ma 6, azaz hat darab FZ6 jött szembe Celldömölk és Pest között. Semmi más. Ma csak a Fazeresek közlekedtek.
Én minden nap vagy nap végén indulás előtt adok rá némi szivatót még 30 fokban is. Nem kéne?
Ja és ki parkolt ma a József krt.-on a verdám mellé egy fekete Fz6N-el?
Sounds cool, bro.
Foglaltak egy házat egy hétre, és mondták, hogy megyek. Mondtam, hogy oké, de csak motorral. Erre azt mondták, a kocsiba úgyse férnék be. Egy autó, és mi hárman motorral.
Daimler M.C. party-jára vagy "csak" motorozni?
Mi 22-én. .-)