Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég sokminden...pl. az FZS karburátoros az FZ6 injectoros (sok az elektromos kütyü ) alu váz, szélesebb gumi,más fejidom,98 LE, stb..
Köszi.
Akkor mi a különbség az FZ6 és FZS között? -A kipufogót leszámítva...
Üdv!
Mindegyik FZ6-on az ülés alatt van a kipuff...az 2004-töl van FZ6..
az átlagyfogyasztása meg eléggé válozó nekem ugy 5-6 között van..de én ritkán huzom sokat a szarvát.
Üdv!

Srácok, FZ6 os Fazert terveznék venni valamikor, s némi infóra lenne szükségem:
Melyik évjáratok voltak azok, ahol a kipufogódob középen, az ülés alatt helyezkedett el? Továbbá egy Fazernek mi az átlagfogyasztása?

Köszi szépen!
Sziasztok , felújított központi rugót ha tudtok , azonnal érdekelne FZS1000-re 2001
Tudom , az enyémet ki lehet venni és felújítani , igen , csakhogy , nekem m inden nap kell a gép és nincs rá időm , hogy lerakjam akár 2 napra is , . tehát , rugó , vagy hely ahol van , lehet , vagy egyéb , csörrents rám , visszahívlak.
Akkor az elmúlt 2 hétben cserélve lett a gumi, az ülés zselésre és most a lánc. Nagyon másképpen viselkedik most a motor alattam. Sokkal jobb így.

Nem gyári lánckerék került fel így elég hangos is, van egy visítása, méf nagy tempónál is. Kicsit wtcc-s, tetszik
48 fogas
Hello
Az üléspúp 50 euro
Mint írtam elmentem egy másik szervizbe és ott vissza engedtek már belőle! Ha tovább engednek a láncon ismét olyan lesz mint előtte vagyis nagyon laza!
Ha lehet engedj már kicsit vissza a láncból.
Hátha megszünik.
A hangot azonna elkezdte csinálni ahogy elindultam a Yamaha szakszerviztől! Azért nem mentem vissza mert épp zártak mikor eljöttem. Ezek szerint feladtam a feladatot?!
Ezt a villamos hangot ha a lánc már meg van lazítva jellemzően olyankor adja mikor már megadta magát a kislánckerék a feszes lánctól....sajnos nem ritka dolog és nem is kell túl sokat elmenni ehhez feszes lánccal.
Hány fogas a lánckerék?
Hali!

Mennyit kérsz az üléspúpért?
Hát a láncot a Yamaha-nál állították be feszesre majd egy másik szervizben állították vissza ahol elméletileg jók. Ez a hely Balatonbogláron van a FullGas-nál. Nem tudom ki jó csak annyit tudok mióta meghúzták a láncot azóta visít!
Túl feszes lánc tünete a visítás. Maga a lánc milyen állapotú?
Köszönöm a segítséget!Csapágyat hol tudok venni?A régit nehéz kiszedni, kell hozzá vmi. spec. szerszám?
a segge nem húzz minden normális csak olyan visító hangja van 80-100km/h mintha a busz menne vagy kamion, biztos tudjátok milyen gumi hangról beszélek. Azt is észre vettem leginkább akkor hallom ha motorfékezem vagy egyszerűen csak gurulok. Kerékcsapács csinálhat ilyet? Amugy nagyon normálisan müködik lehet csak a fülem túl érzékeny csak nem akarok nagyobb bajt!
Én autósboltban tudtam venni,hasonló méreteben....
Úgy értettem hogy minimálisan, de ferdén van befogatva a kerék, és nagy sebességnél ezért nyekereg, de akkor valószínűleg húzna is a segge vmerre
Bolha patentet milyen típusú üzletegységekben lehet kapni? Google nem dobott ki semmilyen szegedi helyet.

Köszi!
Sziasztok
Itthon porosodva várja uj gazdáját a képen látható hátsó üléstakaró és szintén hátsó Vortex márkájú Alu lánckerék FZ6-ra
. Mind a kettö alkatrész hibátlan állapotú.A takaró gyári fekete metál yamaha fényezés még
Legjobb ajánlatért elvihetők
Erről is kaptam bibibi