Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fzs 1000 osztràk túra 2 szemèly 110-120 ovatosba 4.6L/100km,
autópàlyàn full felpakolva szintèn ketten 7 liter, itt màr fogy az olaj is... :'(
vagy 10 éve biztos. Most csak összezavar. A kuplung nem működik, a pedálok körbe járnak és a gázkar is be van ragadva. Nem ajánlom nektek.
Váltós biciklin ültél már..?
Is-is.
Hogyan is van ez? HA több nyomatékot akarok akkor elől kisebb vagy hátul nagyobb fogaskerék kell?
pár hete linkelték be:link
ez is igaz akkor kiszamolom, hogy ezutan mennyit adjak hozza, vagy vegyek el
nem a kerékröl veszi a sebesség infot...sose fog változni amit az ora mutat..max többet vagy kevesebbet csal.
Nah feltettem a 16os elso fogaskereket es fordultam egy rovidet.
Erezheto a kulombseg.
Mar nem annyira lomha, de ne olyan mina a Ze'....igazad volt Freemailes
Ja es mintha a fordulat, km arany nem valtozott volna, pedig erezem, hogy jobban porog. Olyan 123at ment 5000en, es most is...
Félreértés ne essék, nem akartalak megsérteni! főleg,hogy amikor írtam, még azt se tudtam, hogy a tiéd...
Fuck. Ha valaki jár a napokban a csatolt útvonalon, figyelje plz.
FZS600 nem FZ6N és társai. Előbbi elérhető árban. Alapból karbi vs injector a különbség.
szia nekem 2004es fz6s leo vinche dobbal.5-6körül mozog.A múltkor tolt egy Amg 63 merka a nulláson meguntam de 40km en keresztül 160-190 között és akkor volt kerek6l.Normál esetben 5l -5.5l.
De aztán a fogyasztás miatt és a drága gumik miatt nem ér ám reklamálni!
RSV vagy tuono.Az lesz az igazi.
De ha igazi nyomaték kell hogy beszarj akkor Tuono vagy KTM azok már jönnek kerékre 3000 környékén! Vagy ha szar gumi van rajta akkor eltekerik a p...ba.
Na nem tudom hogy milyen a vezetési stílusod, de hogy a 78 lovas Bandit nem megy rosszul az biztos! Ami nekem volt lépet szépen! Nem kell már 50 felváltani 6-ba. A 600 forgatni kell 9-10000 környékén már szépen húznak. Az 1000 nél 7000 környékén jön az eldobod az agyad érzés. Szóval csak meg kell szokni mennek ezek a motorok szépen!
Olvasgattam róla. Hát van ami nem tetszik. Most kimondottan a 2003-tól gyártott 600-ast értem. Én a nyomatékhoz vagyok szokva alacsony fordulaton. 600-as bandittal (78ló) mentem és óriási csalódás volt, jó ment 200-at de békésen értem el ezt. Engem meg nem hoz lázba ez, kell, hogy toljon. Jó azért köszi az infókat. Keresem a megfelelő motort. Még ha sor4-es is.
Nekem amikor eldurran az agyam és utána 2-3 napig lelkiismeret furdalásom van, akkor is 6 liter alatt van. A kigyorsításaim meg mindig erősek.
Múltkor leugrottam orfűre elég meredek tempóban, gixxer mögöttem nem bírta a tempót. (kanyarokban) Kb 100as átlag jött ki, 140es utazó, néhány helyen lassabban, 30 km-en meg 100 alatt mentünk (forgalom + kanyargó miatt). Erre még rájött egy zalaegerszegi túra, előtte városban pöcsöléssel, végén 30 km lassabban. Ez az egész 420 km és 20,8 liter benzin volt.
Azért a tps szenzor cseréje jól levitte a fogyasztást.
Ha tényleg csak 120-ig húzod neki akkor max 5 lityi az 1000
Ó de szép. Nem adnám el!
Nekem simán benyal a 600-as 7-et de én általában tépem neki :)
Utazón, sima menetkor 6 alatt megvan.
Sziasztok! FZS 600 és 1000 tulajoktól érdeklődnék, hogy hol helyezkedik el a fogyasztása ezeknek a gépeknek. Én változóan motorotok, kedvemtől függ, hogy haladok vagy motorozok. Megszoktam a kb 80-as utazót és a 120-as utazót M0-án. Szeretem gyorsan elérni az utazómat nem tökölök. 6-ból kijövök a 600-asnál ha nem száll el az agyam? Thx!
Lehet, hogy csak a kereket cserélték ezüstre, de ezzel a színkombinációval még nem láttam fz-6-ot...
Sziasztok.
Péter, a motornak mint írtam 2. tulajdonosa vagyok, s Olaszországból vásároltam személyesen ismeretség által. Nos, beírtam a keresőbe, és 2005évj.al fekete vázzal hozott fz6-ot: http://www.totalmotorcycle.com...
S találtam már 2005-ös fz6-ot, igaz nem idomos verzióban, de mint opció véleményem szerint kérhető egy új motor vásárlásakor, a szín, és egyéb lehetőségek, akár a ezüst kerékkel is, miután szürke vázas fazert is láttam már fekete kerékkel gondolom megoldható.
Természetesen mindenkinek lehet, s legyen is saját véleménye, de pár képről megállapítani, hogy ez a motor idéznélek: "festegetve" volt, igen könnyelmű kijelentés, miután gondosan megnéztem annó, s nézettem mielőtt vásároltam, s én is nagy becsben tartottam az eltelt 5 év alatt. Nem tudom neked milyen érzéseket okozott volna egy ilyen komment mikor eladásra kínáltad pár évvel ezelőtt a motorodat.(Én biztosan nem tettem rá hasonló állítást)