Nah feltettem a 16os elso fogaskereket es fordultam egy rovidet.
Erezheto a kulombseg.
Mar nem annyira lomha, de ne olyan mina a Ze'....igazad volt Freemailes
Ja es mintha a fordulat, km arany nem valtozott volna, pedig erezem, hogy jobban porog. Olyan 123at ment 5000en, es most is...
szia nekem 2004es fz6s leo vinche dobbal.5-6körül mozog.A múltkor tolt egy Amg 63 merka a nulláson meguntam de 40km en keresztül 160-190 között és akkor volt kerek6l.Normál esetben 5l -5.5l.
De ha igazi nyomaték kell hogy beszarj akkor Tuono vagy KTM azok már jönnek kerékre 3000 környékén! Vagy ha szar gumi van rajta akkor eltekerik a p...ba.
Na nem tudom hogy milyen a vezetési stílusod, de hogy a 78 lovas Bandit nem megy rosszul az biztos! Ami nekem volt lépet szépen! Nem kell már 50 felváltani 6-ba. A 600 forgatni kell 9-10000 környékén már szépen húznak. Az 1000 nél 7000 környékén jön az eldobod az agyad érzés. Szóval csak meg kell szokni mennek ezek a motorok szépen!
Olvasgattam róla. Hát van ami nem tetszik. Most kimondottan a 2003-tól gyártott 600-ast értem. Én a nyomatékhoz vagyok szokva alacsony fordulaton. 600-as bandittal (78ló) mentem és óriási csalódás volt, jó ment 200-at de békésen értem el ezt. Engem meg nem hoz lázba ez, kell, hogy toljon. Jó azért köszi az infókat. Keresem a megfelelő motort. Még ha sor4-es is.
Nekem amikor eldurran az agyam és utána 2-3 napig lelkiismeret furdalásom van, akkor is 6 liter alatt van. A kigyorsításaim meg mindig erősek.
Múltkor leugrottam orfűre elég meredek tempóban, gixxer mögöttem nem bírta a tempót. (kanyarokban) Kb 100as átlag jött ki, 140es utazó, néhány helyen lassabban, 30 km-en meg 100 alatt mentünk (forgalom + kanyargó miatt). Erre még rájött egy zalaegerszegi túra, előtte városban pöcsöléssel, végén 30 km lassabban. Ez az egész 420 km és 20,8 liter benzin volt.
Azért a tps szenzor cseréje jól levitte a fogyasztást.
Sziasztok! FZS 600 és 1000 tulajoktól érdeklődnék, hogy hol helyezkedik el a fogyasztása ezeknek a gépeknek. Én változóan motorotok, kedvemtől függ, hogy haladok vagy motorozok. Megszoktam a kb 80-as utazót és a 120-as utazót M0-án. Szeretem gyorsan elérni az utazómat nem tökölök. 6-ból kijövök a 600-asnál ha nem száll el az agyam? Thx!
Sziasztok.
Péter, a motornak mint írtam 2. tulajdonosa vagyok, s Olaszországból vásároltam személyesen ismeretség által. Nos, beírtam a keresőbe, és 2005évj.al fekete vázzal hozott fz6-ot: http://www.totalmotorcycle.com...
S találtam már 2005-ös fz6-ot, igaz nem idomos verzióban, de mint opció véleményem szerint kérhető egy új motor vásárlásakor, a szín, és egyéb lehetőségek, akár a ezüst kerékkel is, miután szürke vázas fazert is láttam már fekete kerékkel gondolom megoldható.
Természetesen mindenkinek lehet, s legyen is saját véleménye, de pár képről megállapítani, hogy ez a motor idéznélek: "festegetve" volt, igen könnyelmű kijelentés, miután gondosan megnéztem annó, s nézettem mielőtt vásároltam, s én is nagy becsben tartottam az eltelt 5 év alatt. Nem tudom neked milyen érzéseket okozott volna egy ilyen komment mikor eladásra kínáltad pár évvel ezelőtt a motorodat.(Én biztosan nem tettem rá hasonló állítást)
autópàlyàn full felpakolva szintèn ketten 7 liter, itt màr fogy az olaj is... :'(