Sziaztok olyan kérdésem lenne hogy yamaha FZ1 re kellene nekem túra plexi. Nincs esetleg valakinek eladó vagy ki hol vett hozzá ? 2006 os a motor. Illetve valaki próbáltmár csinálni hozzá fokozat kijelzőt? Van a váltóban jeladó vagy csak a fordulatszám sebesség arányból számolós működik ?
Előre is köszi
Hofi
7perc 30 után szerintem rettegve markoltam volna valami fémet a libegőn. Érdekes mert úgy nincs tériszonyom ha egy jó magas kilátóba kell felmenni, de repülőn meg ezeken a libegőkön (ha nincsenek fák alattam) állandóan félek.
Vagy 5 évvel ezelőtt nekem 18 ezer párszáz forintért akarták adni a gyári darabját. Emiatt azután ki lettek töltve a repedések speciális anyaggal nem kis munka árán (kereskedelemben nem kapható tudtommal amivel csinálva lett). Ezek szerint ez már a múlté és konszolidálódtak az árak nem is kicsit. 30 ezerért tényleg inkább megvenném.
Három napos túrán jártunk a Magas Tátrában. Bejártuk a magyar vonatkozású várakat, és voltunk drótkötélpályás lanovkával is a 2000 méteren lévő Kasprovy csúcson.
Akit érdekel itt a három nap leírása képekkel útvonallal: 1. nap 2. nap 3. nap
Hát nem tudom, dobtól függ. Van olyan, hogy egy akrara vagy yoshimurara nem sok de egy no name-re sok;) mindenkepp szolj ha elado lesz es irj egy arat is;)
Lehet, hogy a farokidom miatt tűnik úgy. Az FZ1-nek (naked), nincs hátsó kapaszkodója és a feneke is rövidebb.
Van egy eladó Pirelli Angel ST-m 190/50 ZR17 méretben. link - Középen a minta 2,5 - 3mm között van, oldalt pedig 4 és 5 mm közé esik (két-két eltérő típusú minta van középen és oldalt is). Bármilyen más infóra emailben tudok válaszolni: teoprs.6@gmail.com
A karburátorok gumi szívócsonkjai (remélem jól írom a nevét) ne legyenek repedezettek. Darabja 15-20 ezer Ft. Sok Fazernél repedezett, és olyankor falsot is szív. Nyilván más is van, de Én ezzel szívtam anno mikor volt ilyenem.
jó ez a vita, főleg, hogy nem ugyanolyan motorról és nem ugyanannyi hengerről beszélünk
Én sem tudtam elviselni a gyárit, amint hazaértem a vizsgáról vettem is le. De nekem ez 10 perc.
Előre is köszi
Hofi