engedjetek meg egy utolsó "off" -ot és ígérem több nem lesz ,de hátha valaki éppen nem talál állást ! szóval bemásolom :
Emlékeztető - Toborzó Nap
Ismételten felhívjuk munkatársaink figyelmét, hogy vállalatunk 2014. március 28-án, pénteken, 13.00 – 16.30 között Toborzó Napot tart.
Várunk minden középfokú végzettséggel rendelkező és éppen állást kereső rokont, ismerőst, aki az Opel Szentgotthárd csapatának tagja szeretne lenni. A Toborzó Nap résztvevői tájékozódhatnak aktuális állásajánlatainkról, megtekinthetik gyárunkat, kipróbálhatják magukat különféle szerelési gyakorlatokban, valamint élhetnek a próbainterjú lehetőségével.
A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az opelszentgotthard@gm.com e-mail címen vagy a 06 (94) 551 111 telefonszámon tehetnek meg az érdeklődők.
Jelentkezési határidő 2014. március 21. péntek
akit nem érdekel annak köszönöm a türelmét !
ha nincs más motoros uticél ,akkor megszervezek egy gyárlátogatást.
azt hiszem 1.5 óra csak kell hozzá 10 vagy 15 ember minimum és előre leadott névsor
Kiváló áron vetted, nekem közel 100.000,-Ft-ot kell(ene) adjak érte, ha arra esik a választás. Erősen megfontolandó az ügy ilyen esetben (legalábbis, számomra).
Osztani osztom a véleményüket abszolút! Ezelőtt egy HJC FG14-em volt, minden szempontból jobb a 701-es! A homloknál lévő szellőzőt mondjuk nem 1szerű kesztyűben kapcsolgatni, de lehet én vagyok a béna, illetve az orrvédő rögzítése sem a legtutibb, bár én amúgy sem használom.
Ha túrázni megyek (csak országút, ha nincs forgalom, akkor óra szerint 110-120), akkor egyáltalán nem kell fülldugó. Illetve nagyon stabil! Egyáltalán nem emeli, vagy nyomja le a fejem! Én nagyon szeretem. Ezzel a grafikával vettem: http://bargainbikerbrands.com/... csak szürke fehérben. Akkor száálítással együtt volt 150eur, most ahogy nézem, még olcsóbb...
X-603-mal és az X-702-vel is elkezdtem szemezni (méret, ár, szín lehet valami nem jön össze az listán álló első jelölttel, így kellenek variánsok). Tudod milyen különbségek vannak a 6-os és 7-es széria között? A 603-as tavaly nyári modell, még nagyon kevés vélemény van fent róla a neten. A 701-gyel mennyire vagy elégedett? Nagyon sok helyen dícsérik, érdekelne osztod-e a véleményüket. Főképp a negatív tulajdonságaira vagyok kíváncsi, mert a jóról mindenhol írnak (a forgalmazók... ).
De a 25kw csak egy lemez... Itt van egy: folytás
ezt kell csak kivenni ha jól tudom...