Naná! Barbi csodálkozott is, h miért nézegetem gugliban az utakat. Mondom csak "Ismerkedek a tájjal"
Ha megtudná, h ilyenkor is a motorozáson jár az eszem....kapnék a fejemre
Arra hogy nem fárad el az ember keze.. és semmi erőt nem kell kifejteni a markolatra.
Röviden kurva kényelmes, hosszabban meg...
A kívánt, jellemző gázálláshoz lehet akár menet közben is beállítani a kart, és amikor megfogod a kormányt, automatice annyira húzza a gázt a motor amennyire beállítottad, és a csuklód pont ugyan olyan szögben áll mint a baloldalon. Kurva kényelmes.. egyedül akkor volt kevés amikor egy napon keresztül nyílegyenesen kellett nyílegyenesen menni 800 km-en keresztül.. na akkor untam fogni a kormányt, pedig a végén már csak jobb kéz mutatóujjal tartottam ezt a karocskát, lazán hátradőlve.
Szevasztok!
Most léptem be az oldalra.Mindjárt egy kérésem volna.
Van egy Yamaha Fazer 400 asom,e hez keresek túra box tartó karokat. Ha valaki tudna megköszönném.
Óha, akkor nem a szomszédba. Fz1-en nem gondolkodtál? Bár gondolom Ausztráliába is az van mint tőlünk nyugatra, hogy a biztosítás meg irreálisan drága lenne rá.
Nagyon el kellene menni valami 1 hetes túrára. Ilyen videók nézegetése után mindig megjön a kedvem.