Ma elvitték a motoromat. Az új tulaj egy 45 éves miskolci hölgy személyében érkezett. A férj 2 perc alatt körbejárta, majd mondta, OK, ő felteszi a motort a futóra, addig írjuk meg a papírt. Erre a feleség:
"De nem indítjuk be?"
Persze beindítottuk. De látszott a gépen, h rendben van, szóval gyorsan lerendeztük a papírmunkát. A férjnek is van ugyanilyen Fazere ezüstben, szóval bővült náluk a paletta
Örülök, hogy jó kézbe került és nem vmi hülyegyerek vette meg, h villogjon vele.
Lehet kapni vékony polár anyagból aláöltöző kesztyűt. Ha még ez is kevés, akkor ráveszek még egy nylon kesztyűt (amilyen a benzinkutakon van a tankoláshoz), és erre veszem a téli motoros kesztyűt. Ez azért már nem nagyon kényelmes, de a szél nem fúj át rajta legalább. Az idei nyári szlovéniai utunkon így lehetett csak kibírni az egész napos hideg esőt.
Ezen a héten én is többször gurultam (kb.60-70km-t egyhuzamban),meg ma is,és jó volt Igaz árnyékos helyen a jég látványa nem volt kellemes,de nem volt semmi durvulás
Hát az az igazság nálam is a kéz a legfázékonyabb testrészem,de a túl vastag kesztyű meg már nem komfortos motorozáshoz.
Én ezt a Vanucci kesztyűt használom,de tapasztalatból modom,ilyen időben (4-5-7°C) kb 1óra motorozás és érezhetően áthűl a kesztyű,akár milyen lehet sztem
Mámma olyan szép idő volt, hogy nem bírtam ki: kanyarodtam egyet Szegeden.
Jól felöltöztem, de a kezeim széjjel fagytak - síkesztyűben...
Már nincs ötletem, mit húzhatnék a kezemre. Ti hűvösebb időben milyen kesztyűt használtok, ami nem hűl át?
Ebben a színkombinációban bejön.
Majd lesz másik!
Mikor utaztok?
"De nem indítjuk be?"
Persze beindítottuk. De látszott a gépen, h rendben van, szóval gyorsan lerendeztük a papírmunkát. A férjnek is van ugyanilyen Fazere ezüstben, szóval bővült náluk a paletta
Örülök, hogy jó kézbe került és nem vmi hülyegyerek vette meg, h villogjon vele.
Hát az az igazság nálam is a kéz a legfázékonyabb testrészem,de a túl vastag kesztyű meg már nem komfortos motorozáshoz.
Én ezt a Vanucci kesztyűt használom,de tapasztalatból modom,ilyen időben (4-5-7°C) kb 1óra motorozás és érezhetően áthűl a kesztyű,akár milyen lehet sztem
A pofazacskón át keményre fagyó fogíny az ami hátra arcot váltott ki nálam maszkon keresztül.
Jól felöltöztem, de a kezeim széjjel fagytak - síkesztyűben...
Már nincs ötletem, mit húzhatnék a kezemre. Ti hűvösebb időben milyen kesztyűt használtok, ami nem hűl át?
meg valakinek
Törölni meg tudom, de......miért?