Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap lefotózom külön a háttámlát, és felteszem neked.

A doboz piros plexije mögött van eredetileg a fehér műanyag amire a ledszalagot kell ragasztani. Ahova én ragasztottam ott elfér, mert ott nagyobb a hely alatta, mint feljebb.
Hajrá, aztán az összerakásra nagyon odafigyelni ám!
Koszonom szepen!
Holnap reggel allunk neki, de az elozetes megnezesek alapjan meg 0.30 as szivo is van.... 28000nel nem szabadna ilyesmi legyen, es meg a vezermutengely butykein is latszik a fenyesedes rendesen...
boszorkányság!
Ó az szep. Noverem is ott vegzett tavaly. En meg a Somogyi drnohoz jarok.
Végzős diák vagyok.
Szívó 0.11–0.20
Kipufogó 0.21–0.25
az fz1 fazernek(2006) mik a szelephezag adatai
Oridzsi túraplexi, esetleg aki akar magának...
Kedves norci75!

Megtennéd, hogy teszel fel egy képet a háttámláról? Most szeretnék majd szeretni egyet, de nem szeretnék nagyon mellényúlni.
Köszi szépen!
Kedves TANUS09!

Megkérdezhetem, milyen ledcsíkokat használtál a féklámpa bekötésénél? Te is a fehér műanyaglaphoz ragasztottad őket? Elfértek a piros búra alatt kényelmesen? Jól szuperál? Köszi...
Én is épp most tervezem megcsinálni...
Ha publikus megkérdezhetem mit dolgozol ott?
Jaa, értem! Mostanában már a Liberty-vel járok...
Neem, csak ha kocsival jövök fel Pestre akkor is a tűzoltó utcai mélygarázsukban tartom a kocsit. Motorra ugyanott havi bérlet 5ezer ft és éjjel nappal őrzik. 2es Belklinikán sétálok át minden nap, meg oda járok sűrűn ellenőrzésekre, szoktam látni a motorod.
"Hogy lássák/ráüljenek..."

A Semmelweisen dolgozol?
A tegnap nekialltam szelephezagot ellenorizni, es lancot, hogy neme onnan jon a ciripelo hang. Hat nem egyszeru odaig eljutni, es meg a vegen a szelepdeknit nem is tudtam annyira megemelni, hogy le tudjam venni megyek folytatom a bontast...
Szuper! Egyenlőre pihen a garázsban a motor. A db. killer-ről lehúztam ahőálló gyapotot, úgy rakta vissza. Brutál hangja van!
A lebiztosítást ne felejtsd el
Egyszer, egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelőnek sikerült elfelejtenie, szerencsére kis sebességnél blokkolt az ismerősöm hátsó kereke...
Gyári szerszámkészlet?
Volt olyan is?
Nekem is kell
Okay, köszi a tippet. Bár most vidéken van a motor garázsban. Ha jó idő lesz Pesten meg szerintem a Semmelweis egyetem mélygarázsában fog állni amikor nem használom, csak nem akarom, hogy lássák/ráüljenek stb.
f*sza! Nekem ezüstben van, túlélt már egy-két esőt és nem ázott be. Érdemes az aljába belehúzni a gumikötelet amit adtak hozzá, mert hiába gumis az alja, egy nagyobb szellő le tudja kapni a masináról .
Hogy muzsikál a dob? Tapasztalatok?
Szuper! Még postaköltséggel is röhej áron jutottál hozzááá... Lehet, én is rendelek még egyet!
Többieknek pedig hajrá: olybá tűnik, hogy van még raktáron!
Igen!