Holnap lefotózom külön a háttámlát, és felteszem neked.
A doboz piros plexije mögött van eredetileg a fehér műanyag amire a ledszalagot kell ragasztani. Ahova én ragasztottam ott elfér, mert ott nagyobb a hely alatta, mint feljebb.
Koszonom szepen!
Holnap reggel allunk neki, de az elozetes megnezesek alapjan meg 0.30 as szivo is van.... 28000nel nem szabadna ilyesmi legyen, es meg a vezermutengely butykein is latszik a fenyesedes rendesen...
Megkérdezhetem, milyen ledcsíkokat használtál a féklámpa bekötésénél? Te is a fehér műanyaglaphoz ragasztottad őket? Elfértek a piros búra alatt kényelmesen? Jól szuperál? Köszi...
Én is épp most tervezem megcsinálni...
Neem, csak ha kocsival jövök fel Pestre akkor is a tűzoltó utcai mélygarázsukban tartom a kocsit. Motorra ugyanott havi bérlet 5ezer ft és éjjel nappal őrzik. 2es Belklinikán sétálok át minden nap, meg oda járok sűrűn ellenőrzésekre, szoktam látni a motorod.
A tegnap nekialltam szelephezagot ellenorizni, es lancot, hogy neme onnan jon a ciripelo hang. Hat nem egyszeru odaig eljutni, es meg a vegen a szelepdeknit nem is tudtam annyira megemelni, hogy le tudjam venni megyek folytatom a bontast...
A lebiztosítást ne felejtsd el
Egyszer, egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelőnek sikerült elfelejtenie, szerencsére kis sebességnél blokkolt az ismerősöm hátsó kereke...
Okay, köszi a tippet. Bár most vidéken van a motor garázsban. Ha jó idő lesz Pesten meg szerintem a Semmelweis egyetem mélygarázsában fog állni amikor nem használom, csak nem akarom, hogy lássák/ráüljenek stb.
f*sza! Nekem ezüstben van, túlélt már egy-két esőt és nem ázott be. Érdemes az aljába belehúzni a gumikötelet amit adtak hozzá, mert hiába gumis az alja, egy nagyobb szellő le tudja kapni a masináról .
Szuper! Még postaköltséggel is röhej áron jutottál hozzááá... Lehet, én is rendelek még egyet!
Többieknek pedig hajrá: olybá tűnik, hogy van még raktáron!
A doboz piros plexije mögött van eredetileg a fehér műanyag amire a ledszalagot kell ragasztani. Ahova én ragasztottam ott elfér, mert ott nagyobb a hely alatta, mint feljebb.