van egy kis videóm is a Hohe Wand-ról ha valaki oda tervezget utat biztos még több kedve lesz belevágni -a youtube -ra nem akartam feltenni ,így ha valaki megnézné ,kénytelen lesz letölteni (130mb) link
Komolyra fordítva, inkább költsd magadra az árát, vegyél jó motoros ruhát (térdgatya meg a protektoros miniszoknya nem ide tartozik) ami jobban megvéd TÉGED, mint a bukógomba, ami extrém esetben nagyobb kárt is tud tenni a vázban, mint amennyi haszna van. Vagy tankold el és használd ki a jóidőt, amíg van, parkoláskor+hajtsd le az oldalast.
dombi
De örülök, hogy tőlem jött az ötlet. Már megérte bajlódni vele
Mi kavarogtunk a hegyen tök sokat, és felmentünk teljesen a tetejére, mire megtaláltuk, hogy hol a kilátó.
De a kilátás miatt megéri.
tényleg nagyon szép és éppen a Te blogodról jött az ötlet
bevallom volt bennem félsz ,hogy lefele hogy tudok lejönni ,mert felfelé is két hajtűkanyart egyes fokozatban vettem ,gondolom az ellenkező irányból is fel lehet jutni a hegyre.
Üdv!
Mi holnap mennénk kunmadárra ha összejön,de ha nem én szívesen csatlakozom. Veszprémből indulnék. szlovákba még ugyse jártam Osztrákba meg jopárszor :) Elérhetőséget adhatnál hogy ha nem jön össze kunmadár tudjak szólni időbe.
Sziasztok
én holnapra tervezek egyet csavarogni Győrből.
Itt van pár terv, társulna valaki?
Osztrák – Szlovák: link 1 Győr – Hainburg vár – Kreuzenstein vár – Bősi erőmű – Győr 370 Km
Osztrák: link 2 ugyan ez Szlovákia nélkül: Győr - Hainburg vár – Kreuzenstein vár – Bősi erőmű – Győr 340 km
Szlovák: link 3 Győr – Garamszentbenedek templomerőd – Revistye várrom – Saskőváralja Garamszentkereszt várrom – Győr 370 km
Hali! Van vkinek kedve egy 1 napos "örömmotorozáshoz" hétfőn Bp-ről indulva? Mehetnénk 3-4en. A kedd is jó lehet, bár az időkép.hu szerint esős várható.
Ha tudtok egy pár száz km-es jó útvonalat, osszátok meg bátran!
link