Mivel debreceni vagyok ezért Debrecenben a Yamaha Máthé-nál fogom megvenni a légszűrőt. Biztosan van a Te környékeden is Yamaha szalon, szóval Te is könnyen beszerezheted a szűrőt.
Szia , köszönöm a választ , megcsináltam a képeket , az érintett alkatrészekről..... ami szerintem mindent elárul , egyet elfelejtettem , a kuplunk rúdja is elhajlott.....
Szia , kuplunk alkatrész címszó alatt kerestem de nem adott ki semmit , ráadásul egy komplett vizszivattyú kellene , és azt nem tudom melyik "menüpont " alatt található.
Manapság egy kisebb tanktáskára vadászok, olyan kb. 10 literesre.
Ma néztem egy Givi-t (t440n), és kicsinek találtam. Otthon utánanéztem és 13 (és bővítve 16) literesnek írják le az olaszok. Bármiben le merem fogadni, hogy az nincs annyi. olaszok
Találkozott valaki már ilyennel, hogy a Givi nem valós adatokat használ a termékleírásban? Lehetséges, hogy a többi táskájuk is el van méretezve? Vagy hogyan számolták ezt?
Tudtok ajánlani valami jó tanktáskát? Itt vidéken eléggé üresek a boltok, max rendelnek, de nekem kell megmondani milyet.
Honnan szerzed be a gyári szűrőt?
Nekem is esedékes lesz lassan de én is ezeket a Hf-eket nézegettem .
Gondolom ki is szállítanak!Küldenél egy linket vagy egy elérhetőséget?Kösz
Szia!
Gondold meg, hogy mit kérsz.
Én 6400+postáért vettem Hiflofiltro szűrőt és lötyögött a légszűrőházban!
A gyári szűrő tömítőgumiját kellett lefejtenem és rápillanatragasztózni a Hiflo szűrőre, hogy megálljon és tömítsen!
Akkor a Hiflo nem is jó bele? Nekem ezzel kapcsolatban nincs sok tapasztalatom... csak gondoltam ha már ilyet árulnak akkor az jó is... valamilyen szinten. Akkor milyet lenne érdemes belerakni?
2004-es Fz6-s-hez keresek légszűrőt. Amit a legolcsóbban találtam 6400 ft+posta a pinkmotors-nál. Tud esetleg valaki ettől olcsóbban? (megmaradt, felnem használt, stb.)
Sziasztok , nem tudom hogy jó helyre írok-e , de azért egy próbát megér. Van egy quadnak kinéző valamink , amit valaki csövekből hegesztett otthon , és azt mondta hogy a benne lévő motor az egy fazerből van , azt mondta hogy 900 köbcentis. A motorszám ki lett gondosan köszörülve , az alapján nem tudni hogy milyen a motor. Nos ezzel a motorral történt hogy mivel quad sárban használták , és az első fogaskerék és a felette/mellette lévő vízpumpa közé kőkemény sár rakódott le , ami egyszer gondolván lejött és a lánc végig darálta vele a vízpumpát , ami valahogy egyben van a váltóval is , mert az alá a fedél alá megy be a kuplung bowden. A vízpumpaház széttört , és egy hosszú rúd is volt ott , ami meghajlott. Esetleg valaki tudna segíteni , hogy ha küldök képet , abban hogy ez milyen motor , és hogy hogyan lehetne megjavítani , és honnan tudok használt alkatrészt szerezni hozzá? Ugyanis időm szerszámom van , de nem tudom szerelőhöz vinni , mert nem megy előre , utánfutóm meg nincs. A segítséget előre is köszönöm.
Keresd Tóth Gyulát, szokott FZS-eket bontani: hirdetése itt
Ma néztem egy Givi-t (t440n), és kicsinek találtam. Otthon utánanéztem és 13 (és bővítve 16) literesnek írják le az olaszok. Bármiben le merem fogadni, hogy az nincs annyi. olaszok
Találkozott valaki már ilyennel, hogy a Givi nem valós adatokat használ a termékleírásban? Lehetséges, hogy a többi táskájuk is el van méretezve? Vagy hogyan számolták ezt?
Tudtok ajánlani valami jó tanktáskát? Itt vidéken eléggé üresek a boltok, max rendelnek, de nekem kell megmondani milyet.
FZ6-on elég nehéz a gázkart mozgatni.
A bowden olajozása orvosolná a problémát?
Nekem is esedékes lesz lassan de én is ezeket a Hf-eket nézegettem .
Gondolom ki is szállítanak!Küldenél egy linket vagy egy elérhetőséget?Kösz
Meg van a kamera Polaroid XS20 lett majd megírom a véleményemet róla :D
Gondold meg, hogy mit kérsz.
Én 6400+postáért vettem Hiflofiltro szűrőt és lötyögött a légszűrőházban!
A gyári szűrő tömítőgumiját kellett lefejtenem és rápillanatragasztózni a Hiflo szűrőre, hogy megálljon és tömítsen!
Ha elsőt: Fender extender
Engem is érdekelne, mert idegesít hogy a retek ráég a kipufogóra.
gyárit vegyél, az kb2e ft-tal drágább mint amit te írtál lentebb
tehát megéri spórolni
2004-es Fz6-s-hez keresek légszűrőt. Amit a legolcsóbban találtam 6400 ft+posta a pinkmotors-nál. Tud esetleg valaki ettől olcsóbban? (megmaradt, felnem használt, stb.)
Előre is köszi!