Szia!
A Patonai panziót tudnám ajánlani Fertődön ! Jó ismerősöm a tulaj, a motorosokra van specializálódva túrákat is szokott szervezni nagyon segítőkész, közvetlen ember! Innen kényelmesen elérhető Ausztria.
Sziasztok.
Hogy, és merre érdemes Ausztriába motorozni 1 napot, ha az a terv, hogy határ közelében megszállnánk 2éjszakára és a 2.napot motorozással szeretnénk tölteni.
Válaszokat előre is köszönöm
Lent van pár kép tőlem, az is egy ilyen táska. Az utat simán látod, a műszerfalat pedig esélytelen. Az zavaróbb, hogy keskeny és magas azért eléggé instabil.
Nagyon normálisak a győri kpm-nél. Én az autóimat, és a motoromat is oda viszem mindig. Dupla árért csinálják a szervizekben. Végre egy márkatárs Győrben!
Ma műszakiztattam a motorom Győrben az NKH-nál. Maximális ügyfélbarát hozzáállás,4360 Ft,kb. fél óra. Kellemes csalódás volt!
A motor felöl hallok egy kis ciripelő hangot.Szerintetek elkezdjek gyüjteni vezérműláncra?2006-os fz-6s,48 000 km-van benne.
A Patonai panziót tudnám ajánlani Fertődön ! Jó ismerősöm a tulaj, a motorosokra van specializálódva túrákat is szokott szervezni nagyon segítőkész, közvetlen ember! Innen kényelmesen elérhető Ausztria.
Sopron kőrnyékén akkor mariazell és türnitz környéke lehet a cél.
Ha körnend környéke akkor Lavamünd és irány a mangart oda-vissza egy 600-650 km de nagyon jó a szlovén célpont.
link
ezeket mind bejártuk.
Hogy, és merre érdemes Ausztriába motorozni 1 napot, ha az a terv, hogy határ közelében megszállnánk 2éjszakára és a 2.napot motorozással szeretnénk tölteni.
Válaszokat előre is köszönöm
és szarrá áztam
link
B: Breite - szélesség
T: Tiefe - mélység (belül)
centiméterben a méretei.
A motor felöl hallok egy kis ciripelő hangot.Szerintetek elkezdjek gyüjteni vezérműláncra?2006-os fz-6s,48 000 km-van benne.