Mentségemre még előző tulaj vette. Hogy miért gyártanak ilyet? mert rá lehet írni, hogy 25 liter. Szerintem így kb 30 literrel van megpakolva, de nem sokat számít. Két részből áll és eddig csak az alsót használtam. A gond viszont az, hogy a lajosban úgy gondolták jó ötlet, hogy a felső táskarész legyen a nagyobb. De azt sztem senki se fogja használni, az alsó meg kisebb. (kb 11+14 liter)
Az egy fájó pont, hogy nem lehet látni a műszerfalat, az utat lehet látni . De az a legrosszabb, hogy nagyon instabil, dülöngél az egész. Így nem megyek el 300km-t vele.
Szombat éjszaka milyen forgalom van Budapest belvárosában?
Egy éjszakai romantikus motorozásra viszem a barátnőmet. Még meg nem tervezett sorrendben, de érintenénk a Citadellát és/vagy a Budai Várat, a Hősök terét (Andrássy út), a Lánchídon, Alagúton és a Szabadság hídon át.
Kb hány órára csökken le annyira a forgalom, hogy a szokásos napközbeni dugókkal ne találkozzunk? 22-kor talán már tűrhető, igaz? (remélhetőleg a hőmérséklet is...)
Ha így megveszed Petitől a szettet, akkor a platnit el tudod adni külön. hipp-hopp elviszik képesmotoron vagy apródon.
Ezekhez a karokhoz ezek a Monolock-os platnik jók: KAPPA - KM5M
vagy GIVI - M5M
Vagy eladod a dobozodat és veszel egy MONOKEY-eset, akkor nem kell platnit keresgetned!
Sziasztok! Valaki ismeri a "Bendorf" nevezetű kipufogót? mert a motoromon olyan volt már, amikor vettem, és hiába keresgélek régóta semmit nem találok róla... :\
Außenmaße: H 45,7 cm x B 34,3 cm x T 12,7 cm
Valaki aki erti hogy meik mire utal, kosz a segitseget .