Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fékmunkahenger a lábtartón van általában.A tartály talán nem ennek a rögzítését lehet módosítani kell.
A váltókarnál a rudat kell idomítani a változtatáshoz.

A másik variáció egy R6 beszerzése.
Mondjuk ha feljebb rakom a lábtartót, nem lesz probléma, hogy a fék és a váltó rossz helyen van?
Hazaérkeztünk a négy napos szlovén-olasz túránkról. Az első két napról a beszámolót itt olvashatjátok.
link
folyt.köv.
B.Tibor ! Ismét szeretném elkérni a mail címed ! Az enyém fent van az adatlapomon ,a srác aki xx1100 -at vett most írt ,hogy eddig nem akadt olyan dolog amivel háborgasson ,most viszont szeretne kérdezni .
Köszönöm !
Inkább valami ilyesmivel próbálkoznék.
Akár lakatossal megbeszélve.
Értem:) Csak úgy vágjam le flexxel és celluxxal rakjam feljebb, vagy ezt hogyan lehet megoldani?:)
Majd kedden jönnek és kiderül. Nincs kulcsunk a döghöz én meg amúgy sem nyúlok hozzá más cuccához.
Tedd felljebb a lábtartót.
Üdv!
Tudna valaki tippet adni, hogy a bal lábtartóm egy kis része letört ezért lekonyul, és cserére szorul, de egy ideje az a poblémám, hogy én dönteném mélyebbre a motort, de a lábtartó és így a csizmám is leér a földre (ami nem mellesleg szép lassan a csizmám is tönkre teszi), esetleg lehet ezzel kezdeni valamit, hogy a lábtartó magasabban legyen vagy ilyesmi?
Nem mellékesen egy 2005-ös Fz6N-ről van szó.
nah tölt ha nem tölti , akkor nagyon rottyon van az aksi
miért nem rakod át a KTM ből
laposabbat nem akarok, de egy kicsit szélesebb jó lenne
Nekem annyi van, hogy ültem egy olyanon, aminek szélesebb, de laposabb volt a kormánya, és a markolatok bezárt szöge nagyobb volt, mint a gyári (tehát közelített az egyeneshez).

Nekem kényelmetlen volt , én inkább egy kormánymagasító/hátrébb hozón gondolkodom...
Azt nem tudom, hogy a bowdenekkel mennyi gond lenne, nagyon nem vizsgáltam még a dolgot...
Van valakinek tapasztalata fzs-en szélesebb kormánnyal?
Sziasztok
hátsó doboztartót, és bukócsövet keresek 2004-es FZ6-S-re. Van esetleg valakinek eladó?
Esztergomba nem sikerült eljutni a 11es úton, csak Dobogókő felől
durván nagy az árvíz
minket a háztól kb 100méterre kapott el az eső, de úgy ömlött mintha kötelező lett volna
Én azért megkockáztatom. Reggel megyek, du jövök...csak nem ázok el....nagyon
holnap nem lesz motorozás
Múltkor észrevettem, hogy az egyik szellőző nyitva maradt a sisakon (új) Ma bezártam és igaz csak 80-90 körül mentem max, de sokkal halkabbnak hallottam. Ez lehetséges? Kell egy éles teszt végre, ki kell mennem a 0-ásra
A kérdés az, hogy tényleg műanyaghegesztő vagy csak műkedvelő?
Nekem szinte az összes idomon kellett hegeszteni, és tökéletesen sikerült még az anyaghiány pótlása is! Lealapoztam, festettem, lakkoztam, eddig nem repedt meg!
Sziasztok
hátsó doboztartót, és bukócsövet keresek 2004-es FZ6-S-re. Van esetleg valakinek eladó?
üvegszállal lehet javítani? Mert nekem hiányzik is belőle egy kis darab sajnos :(