MOst azt sem !
De utoljára volt egy srác egy hondával, sportkipufogóval és az volt a szerencséje, hogy volt ott valami öreg faszi, akit ismert és egy ötösért nem nézték meg neki sem a trombitát, sem az indexeket...
Hát...pl. a vizsgán....de a rendőr is megnézheti egy sima forgalmi ellenőrzésen. Csak legyen kötekedős kedvében. A motoros rendőrök meg hidd el, nagyon képben vannak ! Nem véletlenül motoroznak. Sokan gyerekkorukban motortolvajok voltak....szal, nem viccelnek....
Jelentem Mátra teljesítve.
Qrva szar az út... Bár ezzel nem leptem meg senkit. Remélem nyárra megcsinálják, mert még autóval is gázos.
Azért volt pár motoros fent.
Mivel a kampóra elvileg a bukó szíját kellene akasztani én ott teljesen leragadtam. Az állrészen áthurkolás eszembe se jutott. De most megvilágosodtam. :)
Update ozstrákiai motorkiállítás. Péntek meló után húzunk le az ismerőshöz, szombatra van iktatva a kiállítás és motoros boltok látogatása! Nem emlékszem, hogy ki mondta, hogy talizhatunk ott vagy valami, bocsika. Aztán mi vasárnap indulunk vissz fel pestre. Mivel kocsival megyünk, még ha kicsi is, esetleg ha a menőmanók közül valaki venne egy bukót vagy kabátot vagy valamit, amit a motorral nehézkes hazahozni, akkor egyeztessünk és felhozzuk neki Pestre (Sárvár-Bp vonalon bárhova)
Csak nemtudom eldönteni, hogy ebgem, vagy Petit?
De utoljára volt egy srác egy hondával, sportkipufogóval és az volt a szerencséje, hogy volt ott valami öreg faszi, akit ismert és egy ötösért nem nézték meg neki sem a trombitát, sem az indexeket...
(Jól vizsgázott a kabát, meleg, kényelmes, nem domborodik)
A vizsgán neked megnézték a kipuffot? Vagy azt is hanyagolták?
meg a dombokat,hegyeket hiányolom a környékünkről
És te meggyógyultál már?
Milyen volt? Megmarad?
Qrva szar az út... Bár ezzel nem leptem meg senkit. Remélem nyárra megcsinálják, mert még autóval is gázos.
Azért volt pár motoros fent.
Hetfon szabadsag, delutan megyek a BMW-ert. Megkerdem hatha becserelnek ket motort egyre ;)
Mivel a kampóra elvileg a bukó szíját kellene akasztani én ott teljesen leragadtam. Az állrészen áthurkolás eszembe se jutott. De most megvilágosodtam. :)
Van akkorra egy esküvő, amire el kell mennünk...nagyon sajnálnám...