hegepisti:
"Nekem pont ilyen féktárcsazáram volt, mint amit a hirdetési újságban látok. Lehet, h épp egy sz*r darabot fogtam ki, de Nekem nem működött túl jól. A zárszerkezete borzalmas volt."
Vettem hétfőn király tárcsafékzárat a lidliben. Kétezeröccá, adnak hozzá tokot meg memóriakábelt, legjobb vétel.
Fel sem tudtam rakni, mert 'hálistennek ki sem nyílt a csapja. Gondoljatok bele, hogy mi van, ha egyszer kinyílik, felrakom, és akkor szarik be a zár...Másnap vittem is vissza.
Kellemes csalódás: a lidl-ben szó nélkül visszaadták a pénzt, amin meglepődtem. Szerintem nem én voltam az első ezzel a problémával.
totalbike-on van egy cikk róla
A legjobb a shoxos vesevédő 6 rugóért, ami ugyanolyan, mint a lajosos. Lehet megnézem szombaton azt a vesevédőt, Keszthelyen arra megy majd. Szerintem a lajosos teknőspáncél proti is elég jó és néha pofátlanul nagy akcióban adják.
Én tavaly vettem LIDL-s vesevédőt. Annyival több a sima Louis-os neopréntől, hogy erősebb anyag, hátul van egy kis tartása, kellemesen meg tudja feszíteni a derekat.
A LIDL-s kínálatból magasan a vesevédő a legjobb vétel. A sisak egy vicc, kíváncsiságból megnéztem, a két fülnél összenyomva 3-4 (!) cm-t tudtam torzítani közepes erővel... A hátvédőnek nevezett rongy semmit sem ér, kivéve a betétje, ami a motoros dzsekikhez kapható szivacs hátvédőnél egy fokkal jobbnak tűnik, de csak azért megvenni az egészet megint nem biznisz.
A louisos az egyszerű neoprén csík a végén tépőzárral. Gyakorlatilag nincs rajta semmi ami meg tudna hibásodni Melegnek jó meleg, szóval amire kitalálták arra teljesen jó
Nekem a zipzárja hamarosan feladja a mágnesei gyengék és dülöngél a tankon,le kellett szabni az elefántfülből mert leffegett.
Még szerencse hogy ritkán kell.
Ha végképp kinyuvad ugyanezt nem veszem meg többet.
Gyakorlatilag az aláöltöző kivételével mind az alacsony kategóriás szemét szinonímája.
Talán még a vesevédő ami megéri.
A sisakkal a legérdekesebb.
Lassan már kijön főleg a TB-n hogy jobb az arai-nál is.
Annyit sztárolják.
holott komolyan hulladék.
A teflon ost semmivel nem kenjük....azért van a teflon, gondozásmnetes.....a legtöbb olajszármazéktól megdagad a teflon betét és annyi a bowdennek......
"Nekem pont ilyen féktárcsazáram volt, mint amit a hirdetési újságban látok. Lehet, h épp egy sz*r darabot fogtam ki, de Nekem nem működött túl jól. A zárszerkezete borzalmas volt."
úgy látszik nem csak te fogtad ki