Nem értem (és eddig sem értettem) a lelkesedést a lidl-s motoros cuccok iránt. Annyira nincsenek jó árban szerintem, hogy megérje kivárni egy-egy ilyen akció eljövetelét.. vagy akció esetén egyből rohanni kelljen megvenni az aktuálisan beharangozott "akármit".
A két végénél adj neki kenést, a belsejébe nem kell semmi. Fent a karnál az állítócsavaroknál figyelj, úgy álljon, hogy behúzásnál ne csessze szét a sodronyt. Ennyi.
Szinte mindenki és főleg az utángyártók teflonosat csinálnak.
És amikor valaki megolajozza majd nem sokra rá szorul mint az állat............na az teflonos.
Vettem új bowdent, van kis különbség a mostani és ez között, jobban látszik a műanyag bevonat a sodronyon. Külföldi fórumokat olvasva mindenhol az írják, hogy kenni kell, nem WD40-nel, mert az hamar elpárolog, nem írják, hogy teflonbevonatú lenne, csak a BMW-nél.
Teflon/ PTFE tartalmú spray, direkt bowdenolajzó spray javasol mindenki. Honnan gondoljátok, hogy teflonos a bowdenünk?
Természetesen a keleti régióban még nincs a Lidl-ben motoros cucc... Holnap Pesten veszem meg, ha lesz még. Vicces.
És amikor valaki megolajozza majd nem sokra rá szorul mint az állat............na az teflonos.
Teflon/ PTFE tartalmú spray, direkt bowdenolajzó spray javasol mindenki. Honnan gondoljátok, hogy teflonos a bowdenünk?
Esetleg tud itt valaki Fzs 1000-re használt ülést occón?
Üdv.Mindekinek.
túl sok kokót szívott és azt hitte a fazerre, hogy egy endúró
most értem haza, ha nem gond akkor holnap nézném meg!
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Fazer 1000-re jó. (60-as beömlő)
Hangja sem lehet rossz.
Üdv.