Egyrészt marha nagy tömeg vonul fel... az ilyet max 4-en jó csinálni, a másik hogy az Urál nagyon messze van és sokat esik ott az eső (sárban motorozni pedig egy idő után már nagyon nem vicces).. a harmadik pedig hogy én keleten leginkább a Karakorumba szeretnék eljutni (majd egyszer) de maga a téma tetszik Esetleg nehezítve, utcai motorral de terep gumikkal
Segítséget szeretnék kérni.
Most vásároltam 1 2008/10. havi Yamaha FZ6-N-t. Szezon előtt leszeretném cserélni az olajat és az olajszűrőt. Sajnos a gépkönyvet és a szervízkönyvet nem kaptam meg. Kérdésem lenne, hogy milyen olajat és milyen olajszűrőt érdemes hozzá venni?
12 éves, szeszélyes, ingatag, rapszodikus vagyok.
"A bűncselekmény alanya csak a 14. életévét betöltött, legalább korlátozott beszámítási képességgel rendelkező természetes személy lehet."
Sziasztok!
Ha valakinek van 2002-es Fazer 600-asra Sportdobja, akkor arra lehet vevő lennék! Ill. honnan tudnék rendelni? Magyaroszágon nem nagyon találtam olyan honlapokat ahol van hozzá sport dob...
ülés
fékbetét nissin szinter 2pár 99,999999%os
gyári fékbetét 1pár 99.998%os
első és hátsó fékrendszer(munkahengerek,csövek,nyergek)
hátsó lengővilla2006-tól
hátsó lengővillába kerék tengely állító 2004-2006
kormánycsapágy felső, saito japán
lábpedál konzolok
ennek a videónak a végét nézd meg , itt jó időben rendszeresen motorostalálkozó van ,mindenki megáll egy fél órára és megy tovább,rengeteg motor van folyamatosan ,Kalte Kuchl a neve és valahol aspang markt és máriacell között van félúton .és nem csak annyi motor van ami látsz a videón ,mert az út másik oldalán is van egy nagy parkoló ! link
Na azt nem tudom de érdemes esetleg itt a fórumon utána járni hogy akinek 600 gépe van az mivel használja 110-vagy 120 gumival. Szerintem rosszabb nem lesz.
Video alul.
Egyrészt marha nagy tömeg vonul fel... az ilyet max 4-en jó csinálni, a másik hogy az Urál nagyon messze van és sokat esik ott az eső (sárban motorozni pedig egy idő után már nagyon nem vicces).. a harmadik pedig hogy én keleten leginkább a Karakorumba szeretnék eljutni (majd egyszer) de maga a téma tetszik Esetleg nehezítve, utcai motorral de terep gumikkal
Adatlapkommandó!
Egy ilyen túra?
Engem érdekelne az ülés ha Fzs 1000-re jó. Ha dobnál egy e-mailt abban megbeszélhetnénk.
Vagy telefonon ha megírod a számod.
Üdv. Zsolt
Segítséget szeretnék kérni.
Most vásároltam 1 2008/10. havi Yamaha FZ6-N-t. Szezon előtt leszeretném cserélni az olajat és az olajszűrőt. Sajnos a gépkönyvet és a szervízkönyvet nem kaptam meg. Kérdésem lenne, hogy milyen olajat és milyen olajszűrőt érdemes hozzá venni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
"A bűncselekmény alanya csak a 14. életévét betöltött, legalább korlátozott beszámítási képességgel rendelkező természetes személy lehet."
Nekem dísz szerepét váltaná be a nappali falán. Az is baj?
Ha Bodis Egrus sok jót hallani róluk nekem Bos Márkájú van fent hát elég Durca az is :)
mondhatnám kipufogódob gyártó ország vagyunk
finster,bodis,martin,mastek,raptor,egrus stb.
Egyébként Kaposvár Bódis. Nem hallani rosszat róla.
Ha valakinek van 2002-es Fazer 600-asra Sportdobja, akkor arra lehet vevő lennék! Ill. honnan tudnék rendelni? Magyaroszágon nem nagyon találtam olyan honlapokat ahol van hozzá sport dob...
ülés
fékbetét nissin szinter 2pár 99,999999%os
gyári fékbetét 1pár 99.998%os
első és hátsó fékrendszer(munkahengerek,csövek,nyergek)
hátsó lengővilla2006-tól
hátsó lengővillába kerék tengely állító 2004-2006
kormánycsapágy felső, saito japán
lábpedál konzolok