Nekem az átlagdolog a tej,kenyér,párizsi,budikefe,szappan tusfürdő,farmergatya,kínai gumiszagú magasszárú tornacipő.
Meg a javított teleszkóp,Azokat gyüjtöm bőszen.
Van már vagy 3 pár.
Mé a hátsó gátlóhoz istenbezony senki nem nyút................
Betettem valami 3 NGK-t a gépesbe azóta se nyútam hozzá.Most má lassan rá kéne néznem.
Jó drága vót.Valami 3e körüli bótban.
Azt tom hogy 9e valamennyit fizetem érte és szíttam is a fogam.Most van benne 12e Km.
De légszűrőt is néztem neten.
Hát hogy rohaggyon meg a pesti márkakereskedés a legolcsóbb mind közül.
Utángyártott nincs.
Gyertya,olaj,termoköcsög,macis póló satöbbi pont spec a nem ebay-en rendelős kategória szerintem.
Két éve rendeltem és fizettem kínainak 1200 forintot MD80-a kamera akksiért.Na azóta is küldi az a vágottszemű majom.Na mindegy költse a pénzt a környeztvédelemre a szemétláda.
Ilyen szervízcucc van a közeli bótokban dögivel és nem olcsóbb vagy pont az NGK hamis is lehet.Pláne kínából.
Van akinek egyszerűbb átugrani a határon 10 km-t, mint feljönni Pestre 120-at, pl. Mellesleg a posta szerintem kb. nálunk a legdrágább, arról nem is beszélve, hogy az áfa is nálunk a legmagasabb, ezáltal az árak is sok esetben jelentősebb különbséget is mutathatnak. Én mindig körbenézek ebayen itt-ott külföldi oldalon, hogy mennyi az annyi, adott esetben vámmal áfával, ha messzebbről jön.
Tegnap nevettem egy jót a 220volt kirakata előtt. Ott virított az az objektív alakú termóbögre, amit karácsony előtt rendeltem Kínából, szállítással 17 USD-ért. Az meg 7500 HUF volt. Na ez a nem mindegy...
Hát 200 dollárért vettem teleszkóppárt...............ez boltban itthon 366e lett volna.
Igaz a bontott az enyhe hajlott darab volt de javítva remélem sokáig szolgál.
Féknyereg 95 dollár párban patika tiszta nissin 5-6 milis EBC betétekkel.
Karmantyúzással is 40e-ből kijön.A Motorpartsnál ez 140e lenne.
az a gond, hogy néha nem csak olcsóbban, de egyszerűbben is megkapod külföldről.
Kemény mellkas protektort akartam a dzsekimbe és ha már Pesten jártam gondoltam megveszem még ha néhány ezer forinttal drágább is. De a magasabb ár mellett kiderült, hogy csak rendelésre hoznak, ami kb. 3 hét + megint utazzak érte 60km-t. Kintről meg 1 hét alatt ott volt a lakásomon. Mert Ago is hiába írja az 1350 forint megtakarítást, feltételezem az ő ára is a bolti vásárlásra vonatkozik.
ott a pont. Én még sosem találtam olyan árkülönbséget ami miatt redeltem volna netről,külföldről! (persze úgy értve,ha a közelben boltban elérhető,vagy az országban)
Például mi van ha az 1-ik nem jó vagy nem pont azt küldi amit kértél,akkor intézd a cserét........na ez nagyon nem ér meg 1320. forintot jelen esetben,szerintem.
Tényleg a Jawába én is használtam olyat... de az ment mindennel...
Ezeket az AOr Briskeket ménkű drágán árulják, mintha csoda lenne. Hiszek is (valamennyire) a kúszószikrás szarokban, de talán az NGK-ban jobban? A jelenlegiek kb 30-at húztak le, hibátlanul. Meg kíváncsi is vagyok....
Mondjuk nem célszerű tavaszra cserélni... nem objektív.
nincs ilyen jellegű tapasztalatom, mindig gyárit rakok bele
mondjuk a 125 etz mnél egyszer rakta be platinium gyertyát, jobban is ment tőle, de a hőértéke alacsony volt, így nem vált be
Meg a javított teleszkóp,Azokat gyüjtöm bőszen.
Van már vagy 3 pár.