kormányt X-bike ban találtam, közel van hozzám, jövőhéten elugrok, ha nyitva vannak.
karbi ügyben nem a plusz lóerőkre vágynék, inkább a közvetlenebb gázreakcióra, de ez még messze van, legalább is pénzügyileg, vannak ettől fontosabb dolgok...
Magura volt a kormány de ami lényeg inkább hogy 6 centivel szélesebb volt mint az eredeti és alacsonyabb valamivel és egyenesebb. Tehát sportosabban előrébb kerültem a blokk fölé kisivel.
A karbiba nem nyúltam bele de eggyel nagyobb fúvókákat lehet bele rakni de akkor kell rá a sport cső, direkt szűrő és egy hangolás és vagy még egy powercomm a non plus ultra. Ezt inkább már akkor tedd ha kevés a 143 mert utána nehéz lesz két keréken tartani. Inkább a telókkal és fékekkel foglalkozz. Fordított alul felül állítható teló (R1) fém fékcső radiális felső pumpa. Vagy progresszív rugó sűrűbb olaj. Hátul sűrűbb olaj. Gumik: elöl nagyon puha úgy sem kopik hamar.
kérdezz még...
Most néztem kemény 14km-re lakunk egymástól !
Ja az idom meg van fúrva és abba van bepattintva a fokozatkijelző egy
gumis bölcsőbe és így nem rázkódik. Néztem a blogodat te szervezed a túrákat?
Halli http://www.ebay.com/itm/LED-Tu...
itt rendeltem de a felfogatót át kell alakítani a gyári tükör takarógumija van visszahelyezve + a szár és a gumi közt van átalakitva !
norci75
G.P.T a fokozatkijelző típusa jól működik de a Red Baron-ba kötötték be ! Kent segítségével ! Japán oldalról töltött le infót hozzá mert elsőre nem volt jó mindig tévedett és helytelen fokozatot irt ki ! Most már tökéletes.Ha a dobozt megcsinálom teszek fel képet róla csak most sok a meló de remélem január vége felé lesz rá időm.Ja és a fokozatkijelző kábele a burkolat alatt van elvezetve és ami tetszik benne hogy nem öntapadós a felfogatása !
12 voltos ledet vásároltam, és simán rákötöttem. Ellenállás nem kell, mert 12 voltos, biztosítékot meg nem kötöttem bele, mert úgyis van a motor eredeti villamossági körében. Tedd fel, ha megcsináltad!
Szia norci75 !
Én is gondolkodok a doboz átalakításán,a ledes helyzetjelzőt simán rákötötted a helyzetjelző vezetékére,a féklámpa vezetékére meg a ledes féklámpa jelzöt? Biztosíték vagy ellenállást nem kellet rakni ?
Mert amikor a ledes tükröket tettem fel csak simán rákötöttem az index vezetékére és tökéletesen működik !
Elkészült a hátsó doboz. Tettem bele gumis csomagrögzítőt Ledes helyzetjelzőt, és féklámpát. Tettem fel egy videót is amiben sötétben látszódik az első, és a hátsó világítás is. Yamaha FZ6-S világítás optimalizálás
Van egy "érdekes" formájú sebring gp6 kipufogódobom eladóba.E betűs és igen jól szól.Jelenleg fzs 1000-en szolgál de bármire feltehető,akár fz1-re is ha valaki a gp style-t favorizálja.. .Akit érdekel képet talál a profilomban róla éa a balu88@mailbox.hu címen érdeklődhet.
Redfazer pontosan jól mondja:) De ha már ugyis leszedted a bowdeneket akkor egyszerübb a motort is eltávolítani mi is azt tettük. De semmit nem fog kiírni hibakódnak mint mondjuk egy kawa:D
Az exup szelep az összekötőcsőben van, egybe van épitve a dobbal. Ha leszereled a gyári dobot, azzal leszerelted az exupot is. Ha sportdobot szerelsz fel, az exupvezérlővel nem kell semmit csinálni, csupán kiakasztod a bowdeneket és valahova odarögzited a vázhoz úgy, hogy a bowdenvégek tudjanak mozogni. Hibakódot sem ir ki. Egyébként nekem van egy eladó sportdobom FZ 1-re occcsópénzééé ha érdekel.
fzs1000nél a kipufogó dobban van, azaz a 4leömlő utáni "gyűjtőben van", A exupot kb3-4 csavar fogja, ezt ki lehet venni, de akkor le kell tömíteni a helyét, szerintem nem muszáj neked kivenni
szerintem a te motorodban is így lehet
kormányt X-bike ban találtam, közel van hozzám, jövőhéten elugrok, ha nyitva vannak.
karbi ügyben nem a plusz lóerőkre vágynék, inkább a közvetlenebb gázreakcióra, de ez még messze van, legalább is pénzügyileg, vannak ettől fontosabb dolgok...