Még egy okos kérdés:
Van-e vmi kivitelezhető mód arra, hogy a 2004es fz6om olyan kinézetű legyen mint a 2005ösök. (a fekete blokkra és vázra gondolok)
A festés ugye nem marad meg a felületen ha nincs rendesen alácsiszolva, tehát a blokkot nem nagyon tudnám megfesteni. A vázat még csak-csak. Ugye segédvázat, meg a hátsó lengővillát tudnék szerezni bontóból is, de az nem feltétlen lenne olcsóbb a festésnél, én meg nem akarok túl sok pénzt kidobni az ablakon. (Mivel nincs.) :)
a szelepállítással egy időben érdemes szinkront csinálni...
Bár az órás kivitelü szinkron teszter már a közlekedési múzeumba való
bike-tech es szinkron diagnosztikával sokkal jobban belelátnak a guruk a rendszerbe... egy ötösért azt is megcsinálják általában
de ha full stabil az alapjárat,nem hinném ,hogy tré a szinkronod..
ennél sokkal fontosabb,hogy a szelephézag rendben legyen
Köszönöm szépen a választ. Így már tiszta a dolog. És ezt mikor érdemes megcsinálni. Értem ezalatt, hogy van ennek vmi rendszeressége km-ben vagy időben, vagy ha a motoron hallom hogy nem úgy jár, vagy nem húz úgy gázadásra....?
A piros kormány megvan még nekem,ha gondolod olcsóba odaadom,nekem a helyet fogja itthon Van hozzá egy pár pbr kormányvégsúlyom is pirosban.Ha érdekel keress meg a balu88@mailbox.hu címen ér értekezhetünk róla.
Az injektoros motorokon is van pillangó, vagy folytószelepház, a szinkronmérő órákkal a szelepek együttállását lehet nagyon finoman összehangolni. 4 db. kis vakdugót kitekerve és helyükre 1-1 db. mérőórát csatlakoztatva a szívócsövekben lévő vákuumot lehet egyenlő szintre hozni a pillangószelepek egymáshoz való hangolásával, hogy pontosan egyszerre mozduljanak...
Persze, hogy csatlakozhatsz.
A blogomon bal oldalt felül a KÖVETÉS EMAIL-BEN - FELIRATKOZÁS alá írd be a mail címedet, és így megkapod ha beírok valamilyen túratervet. Ha valamelyik tetszik, akkor jelentkezel. Biztosan megyünk több egynapos túrára Ausztriába. Nekem eddig a Mariazelli túra tetszett a legjobban.
Lenne egy-két "fogyatékos" kérdésem:
- Ha egy motor injektoros, nem karbis, akkor azon mire használják a szinkronmérő órákat? Vagy ahhoz is ugyanúgy kell? (Gondoltam itt pl. az FZ6-ra)
- A szinkronmérőket mire kötöd rá. És mit állítasz hogy jók legyenek a mért értékek.
Kezdésnek ezek lennének a kérdéseim. De tudnék még mit kérdezni. :D
Majd kérek valami árlistát! akcióról nem tudok,
Joss jön, megfenyegettem szerintem hasonló lesz mint a tavalyi banda
Ha erre jártok lehet becsatlakozok hozzátok, majd napközbe megbeszéljük!
Ma előveszem a járgányokat húú de várom márrrrrrrr
Arra jársz vehetnél nekem egy pár kormányvéget Mondjuk viccet félretéve egy árlista LSL-ből jól jönne (Zacknek kormány+átalakító az F800S-re) Van most valami akciójuk?
Van-e vmi kivitelezhető mód arra, hogy a 2004es fz6om olyan kinézetű legyen mint a 2005ösök. (a fekete blokkra és vázra gondolok)
A festés ugye nem marad meg a felületen ha nincs rendesen alácsiszolva, tehát a blokkot nem nagyon tudnám megfesteni. A vázat még csak-csak. Ugye segédvázat, meg a hátsó lengővillát tudnék szerezni bontóból is, de az nem feltétlen lenne olcsóbb a festésnél, én meg nem akarok túl sok pénzt kidobni az ablakon. (Mivel nincs.) :)
Három dolgot kell figyelni (melegen!): alapjárat, motorerő, fogyasztás. Ha ezek jók, én hozzá nem nyúlok a motorhoz...
Bár az órás kivitelü szinkron teszter már a közlekedési múzeumba való
bike-tech es szinkron diagnosztikával sokkal jobban belelátnak a guruk a rendszerbe... egy ötösért azt is megcsinálják általában
de ha full stabil az alapjárat,nem hinném ,hogy tré a szinkronod..
ennél sokkal fontosabb,hogy a szelephézag rendben legyen
A színe az nekem se nyerő, de amugy milyen adatokkal bír? Márka,szélesség? ill a belső furatátmérő mekkora
köszi!
A blogomon bal oldalt felül a KÖVETÉS EMAIL-BEN - FELIRATKOZÁS alá írd be a mail címedet, és így megkapod ha beírok valamilyen túratervet. Ha valamelyik tetszik, akkor jelentkezel. Biztosan megyünk több egynapos túrára Ausztriába. Nekem eddig a Mariazelli túra tetszett a legjobban.
- Ha egy motor injektoros, nem karbis, akkor azon mire használják a szinkronmérő órákat? Vagy ahhoz is ugyanúgy kell? (Gondoltam itt pl. az FZ6-ra)
- A szinkronmérőket mire kötöd rá. És mit állítasz hogy jók legyenek a mért értékek.
Kezdésnek ezek lennének a kérdéseim. De tudnék még mit kérdezni. :D
Ha megkapom a januári lét, jelentkezem!
Biztos Balázs ír véletlen a nevedben
amúgy no para ha nem indul be, majd betoljuk az utcán!
csak visszafele ciki tolni legalább is az fzs t
Majd kérek valami árlistát! akcióról nem tudok,
Joss jön, megfenyegettem szerintem hasonló lesz mint a tavalyi banda
Ha erre jártok lehet becsatlakozok hozzátok, majd napközbe megbeszéljük!
Ma előveszem a járgányokat húú de várom márrrrrrrr
Oldihoz mész? Elvigyünk? Jos?