Persze, hogy beismerem. Nekem bár szerszámom, affinitásom és szaktudásom (valamint édesapám segítsége) is meglett volna, de úgy gondoltam, nekem megéri, hogy profi, bivalyerős munkát kapjak azért a nem túl sok pénzért, amibe került. Nekem megéri, a használati értéke simán van ennyi (már ha egy luxuscikkről, amire mi a motorozást használjuk, lehet használati értékről beszélni), és azt pár darab papírpénzt szívesebben adtam a kovács gyereknek, mint a Hepco&Beckernek adtam volna kétszer-háromszor ennyit... Ha "csak" táskatartót akartam volna, akkor azt magamnak csináltam volna.
Ja.Viszont megnéztem.............a mintául szolgáló givi tartó 24e lett volna.
Ha a 3 rugós árra rádobok még egy 5e-ret egy lakatos bérét még mindíg nem 24e.
És ehhez nem kell atomtudósnak lenni.
Azt azért ismerjétek be hogy annak 3 rugó akinek megvan hozzá a felszerelése és nem utolsó sorban az affinitása is. Akinek meg valamelyik hiányzik annak 3-4szer ennyi minimum, mert ki kell fizetni egy másik ember tudását és idejét is
Hát az én fazer-emen se ilyen tank van
Már több mint 2 hete nem simogattam meg 1 hét múlva megyek haza, már nagyon várom. Úgy is esedékes a téli eltevés miatti megjáratás.
Ez a táskatartót is fixen fel kell tenni, mint a doboztartó-konzolt?
Nézd meg az oldaldobozos galériámat. Nem az a hagyományos kinézetű doboztartó, bár nekem tetszik, 110%-osan meg vagyok vele elégedve. Mocskos erős, meg se nyikkan. Borulás esetén kvázi hátsó bukókeretként is szolgál.
én nemrég kértem árajánlatot a képesmotoron doboztartókat hirdető
illetőtől és 8 ezret mondott rá + posta .ha jól emlékszem tartót már csináltak fzs 600 -ra így a felfogatási pontok meg vannak neki .nem találom a hirdetést most ,de ha jól emlékszem egy hölgy volt akivel mailt váltottam .ha lenne több darabra igény akkor kicsit lehet még nyomhatnánk az áron
Általánosságban véve, annyi a különbség a két tartó között hogy a doboztartók általában erősebbre vannak megcsinálva mint a táskatartó..gyakorlatilag csak támasztó konzolok. További különbség hogy a doboztartó konzolon általában vannak mindenféle, a doboz rögzítéshez szükséges akasztók, felfogatások, míg a táskatartó konzol csak egy hajlított cső és slussz passz.
Bármit is veszel, jobb szerintem dobozhoz is alkalmas tartókonzolt készíttettetni, mert azt oda vissza lehet használni, míg a másikat nem.
Ja, és ha tudod milyen dobozokat látnál szívesen a motoron, akkor érdemes azzal kompatibilis tartórendszert készíttetni.
Hepco&Becker és Krauser dobozok konzolján sincs semmi plusz..meg az én gyári Yamahásomon se, mert a rögzítésük eltér a többi dobozétól amiket úgynevezett platnihoz, vagy platni alapján kialakított konzolhoz kell rögzíteni
..mert a case az doboz, tehét a side case tartó az oldaldoboz tartókonzol, neked meg mintha inkább side baghez kéne konzol.. magyarán oldaltáskához, hogy ne a farokidomot koptassa a cucc, és legyen minimális tartása is
Ha a 3 rugós árra rádobok még egy 5e-ret egy lakatos bérét még mindíg nem 24e.
És ehhez nem kell atomtudósnak lenni.
Festék le fog kopni úgyhogy beáldozok egy 2 rugós szinterre.
KB 3 rugóból lehet táskatartót eszkábálni házilag.
Én sajnálnék többet adni érte.
Már több mint 2 hete nem simogattam meg 1 hét múlva megyek haza, már nagyon várom. Úgy is esedékes a téli eltevés miatti megjáratás.
Ez a táskatartót is fixen fel kell tenni, mint a doboztartó-konzolt?
A forgalomban lévő megoldások valami ilyesmik:
meg van a levél -mégsem csaj írta ,azért nem találtam
illetőtől és 8 ezret mondott rá + posta .ha jól emlékszem tartót már csináltak fzs 600 -ra így a felfogatási pontok meg vannak neki .nem találom a hirdetést most ,de ha jól emlékszem egy hölgy volt akivel mailt váltottam .ha lenne több darabra igény akkor kicsit lehet még nyomhatnánk az áron
Bármit is veszel, jobb szerintem dobozhoz is alkalmas tartókonzolt készíttettetni, mert azt oda vissza lehet használni, míg a másikat nem.
Ja, és ha tudod milyen dobozokat látnál szívesen a motoron, akkor érdemes azzal kompatibilis tartórendszert készíttetni.
Hepco&Becker és Krauser dobozok konzolján sincs semmi plusz..meg az én gyári Yamahásomon se, mert a rögzítésük eltér a többi dobozétól amiket úgynevezett platnihoz, vagy platni alapján kialakított konzolhoz kell rögzíteni
Még nem döntöttem el, hogy oldaldobozt, vagy táskát vegyek-e. Jöhet mindkettőhöz a tartó rajza, ha van
..mert a case az doboz, tehét a side case tartó az oldaldoboz tartókonzol, neked meg mintha inkább side baghez kéne konzol.. magyarán oldaltáskához, hogy ne a farokidomot koptassa a cucc, és legyen minimális tartása is
[49984] tegnap 14:41
Ő nyeregtáskához valót linkelt, de arra gondolok. Lehet nem úgy hívják, ahogy írtam.