Most lehet olyat írok, amit sokan nem fogtok elhinni
Nekem a kawa teljesítménye(50le) tökéletesen elég volt , csak méretbe szeretnék egy nagyobbat, amin jobban elférek, és nagyobb a szélvédelme is.
Az is fontos, hogy lássam a blokkot, mert a teljesen beburkolt motorok nem jönnek be, ez ügyben nézelődök most.
Az egyik favorit a tdm850, csak most azért kacsingattam el a fz6 felé, mert találtam a neten sok egész jó állapotút.
Az 1000-est meg kicsit nagy ugrásnak tartom, mert azért annak a biztosítása/adója/átírása/fogyasztása stb több.
Kb. 800 van a dologra, abból kell kalkulálni.
De ha van más típus ötletetek, azt szívesen veszem
És csak 1-et vettél?
Motoron az a fasza, ha egyszerre 3-4 felvételt csinálsz :)
Nem beszólni akarok, csak láttam 1-2 fasza videót és nagyon feldobta, hogy ugyanazt az útszakaszt több nézetből látod.
Ezeknek a kameráknak a tartójaira meg mégegyszer annyit rá lehet költeni, mint a kamerára.
Énezt a youtube csatornát ajánlanám, ha kamerákat akartok venni. Általában korrekt tesztek vannak itt olcsó kamerákról. Elmondja, hogy érdemes megvenni az adott kamerát vagy vacak, hogy gondolni se szabad rá. Tesztelt "action" kamerákat is, és most is várok egyről tesztet az jónak ígérkezik.
Nagy poén, hogy az egyik legjobb kamerának egy 20 dolláros mini kamerát tart.
Majd várjuk a jobbnál jobb videókat, egy vágó tanfolyamra kell már csak beiratkozni
Nem járnál jobban egy nagyobb géppel ?
Én 600 Bandit után ültem át az 1000 FZS-re és nem bántam meg.
Mondjuk én csak 186cm magas vagyok de nagyon kényelmes a motor.
Ebben a sebesség tartományban nem eszik 5 liternél többet. Ezt idén többször is bebizonyította egy túrán Erdélyben. Ha így használod akkor a gumit és a láncot sem foglya megzabálni előbb mint a kis tesó! Ha téped neki akkor persze más a helyzet. Én azért vettem az 1000 mert 2 személlyel könnyebben tudtam vele megoldani a közlekedésben felmerülő esetleges veszélyesebb szituációkat.
Ha a közelben vagy és tennél egy üléspróbát akkor írj nyugodtan akár privátban is összehozzuk a dolgot.
Nem, ebay magánszemélytől veszem. Gondolkoztam rajta, hogy talán karácsony táján leakciózzák, de ez egy kihagyhatatlan lehetőség volt, így nem vártam meg...
Szerintem kb 25+25, mindketten lámpától indultak el. A szerencse az, hogy az autó orra a motort lökte ki fater alól, így annyi történt, hogy a motor balra, fater meg tovább egyenesen...
Apámnak gyakorlatilag semmi baja nem lett, kis zúzódás a fenekén. Szerencse, hogy nem volt a közelben haladó jármű, ami alá csúszhatott volna.
A motor jobb hátulját találta el az autó jobb eleje. A motor az ütközés pillanatában kigyulladt. Valószínűleg leugrott a tankról valamelyik cső, és a benzin ráfolyt valamilyen forró vagy a csúszástól szikrázó alkatrészre.
Ettől függetlenül is totálkáros lenne, így kiégve már nem is kérdés. A közeli üzletből segítettek poroltóval eloltani.
A másik fél nagyon rendes volt, többször elnézést kért, sajnálkozott, azonnal elismerte a felelősségét. Fáradt volt, elbambult, megesik velünk is... Még a roncsot is segített hazahozni a rakteres kocsijával, öröm az ürömben.
A lényeg, hogy nem lett nagy baj, az anyagi kár le van szarva, örülünk, hogy ép bőrrel megúsztuk.
Lánc külső felületét hivatalosan soha nem kenjük.. Csak a lánc csapjait.
Ha a külső felületet kened akkor szépen össze szedi a port és megeszi a por a fogaskerekedet meg a lánc görgőjét. Ezért szokták azt csinálni ,hogy meleg folyékony zsírba teszik a láncot kimosás után majd hagyják kihűlni és a felesleget a külső részről letakarítják. A lánc kenésének nem az a lényege,hogy a külső felületed kend hanem pont, hogy a lánc csapokat kend.
Tudom sokan hurrognak majd rám de melóztam olyan üzemben ahol láncokat készítettünk mezőgazdasági gépekre. Duplex triplex colos meg 2 colos láncokat is. Aminek azért tényleg volt igénybe vétel amikor 400-700pacis motorok hajtották.
Féktisztító jó nagy reklám drága pénzért...
Sima izopropil alkohol literje vagy 800ft gyógyszertárban. Valamint szárító hatása van. Egy két dolognak nem tesz jót. Nálunk pl a műgyantás fékbetétet gallyra vágta az egyik rakodógépen.
Brigécióból is kettő fajta van a D3 meg a 2000. Az egyik viszonylag környezetbarát .
Én citromsavval takarítok szinte mindent. Kicsit több idő kell neki mint a többi szernek de legalább nem büdös és nem gond ha kiborul.
Nekem is jó retkes volt a felni, de szépen letisztítottam a téli álom előtt. Pl erre is jó ez a féktisztító. Kellett vna többet venni, nem csak 2 flakonnal. Hallottam olyan tisztítóról is, ami kb semmit se használ.
Ennyire jó a Mol spray? Ez most meglepett. Majd kipróbálom. Lehet valami gáz, ha picit többet fújtam rá most a téli eltevés előtt? Le kell majd mosnom mielőtt elmegyek az első útra vele?
Würt spray-ről hallottatok valamit? Mennyire jó? Most az került rá. Nincs nagy tapasztalatom velük. Mire kell figyelni a láncsprayknél? Kb mennyit kell rá fújni?
Üdv!
Én ugy hallottam a brigéciol se olyan jo hosszu távon. Én csak petroleumot használok az fasza mindent leszed és semmi kárt nem okoz. Mondjuk szerencsére ingyen hozzájutok mint a féktisztítóhoz és wd40 hez meg egyebekhez :D
köszi.