Honnan tudnám letölteni a side case tartó tervrajzát? Nincs meg valakinek esetleg? FZS-hez, természetesen. Van különbség az 1000-es és a 600-as között?
nekem most givi V46 -om van ,előtte volt givi E460 és valahogy a régibe jobban elfért a 2 bukó annak ellenére ,hogy mindkettő 46 liter papíron.
egyébként most van a képes motoron e460 ,27 ezer pénzért zsír új.Fél éve még 34-36 ezer volt az ára.
off:
most nézegettem a smile-kat itt lent és találtam egyet, amire kíváncsi lennék.
Ez a jel mit jelent?
Már több extrém sportos videóban láttam, hogy mutatják egymásnak, de nem hiszem, hogy azt jelenti, hogy "Hívj fel!"
az én motoromon nem gyári a hátsó matrica ,az csak a 2002 utáni fazereken van gyárilag .táskatartó gyakorlatilag olyan ,mint a doboztartó ,csak vékonyabb anyagból kell hajlítani és csak kitámasztja a táskát ,tartani akkor is az ülés fogja .
Felőlem okés. Eddig csak egy sráccal beszéltem meg, hogy megyünk valamerre. Sajnos idén nem valósult meg, bár Ő még nem tett le róla
Szívesen mennék bárkivel bármerre, még nem találtam meg a társaságot itt a környéken.
Én a farok idomot le akarom fóliázni,ha oldaltáskát veszek. Látom a tieden még fent van a gyári matrica. Lehet arra is lehet fóliát húzni. Egyébként milyen az a táskatartó?
Ha leveszed az ülést akkor a tárolórekesz bal oldalán lévő csövön van egy kis visszahajló kampó. Az a sisaktartó.
Ha van owner's manualod, abban benne van. 3-15 fejezet, helmet holder
az 1-2 naposban én is benne lennék,keressél ,ha nem túl nagy társasággal vágsz neki ,én úgyis itt lakom a határ mellett ,ezért könnyű lesz csatlakoznom .Idén elég gyérre sikerült a szezon ,be kell pótolnom jövőre .Oldaltáskám van nekem is de még nem volt a motoron szeretnék hozzá táskatartót venni ,hogy ne az oldalidom festését koptassam ,de még nem találtam -ha valaki tud elérhető áron ,annak örülnék .
Hol van a sisakakasztó az FZS-en? Valamikor kérdeztem itt a fórumon és nemleges választ kaptam. Valamint én sem találtam meg, de valóban jó alternatíva a sisakakasztó is.
Tapéta boltban lehet kapni , azt hiszem 50 cm széles . Talán egy ezres 1m. Nekem bevált
még az előző tulaj rakta rá, mikor a motor új volt. Mivel akarok rá tenni én is, ezért majd megkérdezem tőle.
egyébként most van a képes motoron e460 ,27 ezer pénzért zsír új.Fél éve még 34-36 ezer volt az ára.
most nézegettem a smile-kat itt lent és találtam egyet, amire kíváncsi lennék.
Ez a jel mit jelent?
Már több extrém sportos videóban láttam, hogy mutatják egymásnak, de nem hiszem, hogy azt jelenti, hogy "Hívj fel!"
pl ebben a videoban is:
http://www.youtube.com/watch?v...
van valakinek valami tippje, mit jelent?
Elég ótvar ez az msc , de kell a diploma, meg a szakmai gyakorlat.
De nem csak ez miatt nem mennék el most túrázni, pláne olyan messzire.
őrangyal
Szívesen mennék bárkivel bármerre, még nem találtam meg a társaságot itt a környéken.
Én a farok idomot le akarom fóliázni,ha oldaltáskát veszek. Látom a tieden még fent van a gyári matrica. Lehet arra is lehet fóliát húzni. Egyébként milyen az a táskatartó?
Linkelnél egy ilyen vidit. Nekem is felkeltette a figyelmemet amit írtál!
Előre is köszi!
Ha van owner's manualod, abban benne van. 3-15 fejezet, helmet holder