ez is jó példa arra ,hogy próbálnak a gyártók a kedvünkbe járni .rengeteg stílus ,azonbelül is számtalan variáció és ez így van jól .van aki megtudja fizetni a k 1600 bmw -t a maga (ha jól tudom) kikapcsolhatatlan kipörgésgátlójával ,van akinek be kell érnie a 20 éves gs 500-al -ez így nincs jól ,de legalább álmodozhatunk
eleve 5 sebességes az X11 egy kiegyensúlyozó tengellyel ..
nyomatékra jobb lett igy csökkent az eredeti 160- 140le körülre hangolták...
Gyári adatok alapján 50-180 ig direkt fokozatban 5 mp-el jobbat fut...
nagyon jó lehet... na meg kissé szeles
Ha lehetőségem adódna szívesen kipróbálnám
Csak gumidarálásról beszéltem, nem valódi menetteljesítményről. Vidáman, félelmet nem ismerve cibálva a gázt nem lehet az olyan rossz. A powerslideot még talán jobban is támogatja mint egy normálisabb felépítésű motor
Az első mondatod után tényleg pontot kell tenni, mert kijelentés.
A második után viszont inkább felkiáltójelet. Te óhajtanád. Én viszont kérdőjelet tennék, mert kérdezném ...
köszi ! hát 9000 -en már csaknem háromszorosa a fzs -nek
persze találok rajta fogást ,mert nincs fordulat ,így hang sem sok minden jön ki dupla csövön ,pedig közel 1000 eurós titán rendszere van, de mint a villanymotor
azt elfeledtem hozzátenni ,hogy két motor hangolása közti különbséget az 5 illetve 6 sebességi fokozat miatt variálták . az x11 -ben csak 5 sebesség van
tényleg ,ha lehetőségetek lesz rá ne hagyjátok ki az x11 -et !
köszönő viszonyban sincs az 1100xx-el, bár sokan azt gondolják csak a naked változata ,ráadásul előre kisebb ,hátra nagyobb fogaskereket vett ,így aztán tényleg bepókhálósodik a váltója csak nem szeretem már hallgatni amikor " fényezi"
ezért mindig leugatom ,esetleg ha találtok nyomatékgörbét hozzá szívesen megnézném ,mert én nem találtam
de érzetre is biztos fickós egy szerkezet lehet
nyomatékra jobb lett igy csökkent az eredeti 160- 140le körülre hangolták...
Gyári adatok alapján 50-180 ig direkt fokozatban 5 mp-el jobbat fut...
nagyon jó lehet... na meg kissé szeles
Ha lehetőségem adódna szívesen kipróbálnám
5000-es fordulatnál megy 190-et. S State III kit-el a Nm is annyi lesz. Igaz utcán legálisan nem használható.
A második után viszont inkább felkiáltójelet. Te óhajtanád. Én viszont kérdőjelet tennék, mert kérdezném ...
persze találok rajta fogást ,mert nincs fordulat ,így hang sem sok minden jön ki dupla csövön ,pedig közel 1000 eurós titán rendszere van, de mint a villanymotor
köszönő viszonyban sincs az 1100xx-el, bár sokan azt gondolják csak a naked változata ,ráadásul előre kisebb ,hátra nagyobb fogaskereket vett ,így aztán tényleg bepókhálósodik a váltója csak nem szeretem már hallgatni amikor " fényezi"
ezért mindig leugatom ,esetleg ha találtok nyomatékgörbét hozzá szívesen megnézném ,mert én nem találtam
Tényleg zseni vagyok.