Minket csak 1-2 csepp ilyesztgetett, a Pilisben még hűvös volt, de dél körül már szikrázó napsütésben ücsörögtünk Nagymaroson a visegrádi várral szemben...
Na nem mentetek motorolni? Én most értem haza, mentünk egy Bp-Dobogókő-Esztergom-Letkés-Nagymaros-Bp kört. Egy 85 kilós gyereket vittem 4,17 lett a fogyi jejóje
Üdv nektek!
Valaki cserélt már közületek FZS 600-on hátsó rugót vagy komplett gátlót? Ha igen milyen fajtára és milyen lett? Nagyon "megül" a hátulja utassal meg csomagokkal, pedig ketten alig nyomunk 130kg-t...
Továbbá elkezdett lógni a lengővilla csapágya is, az vajon mennyibe fog fájni?
Nem kell félni, nem fog fájni
Na, komolyra fordítva, ha nem sikerülne orvosolni, és lenne kedve utazni a nyúlnak vagy csak a motornak, nekem is van egy elég jó szerelőm.
Elöl- hátul cseréltem mindent! a hátsó rugóstagot megnézték az frankó!
Ez hiba még tavaly jelentkezett Boszniában csak azóta növekedett!
A Karunak már régóta mondtam hol pattog hol labilis a masina....azt mondta tanulj meg motorozni!
Hát nekem nem sikerült!
Nem lehet hogy gajra ment a futóművedben a krími gurulás alkalmával?
Nekem még anno akkor volt bizonytalan a GS úttartása , amikor a lengővilla csapágyazása feladta a harcot.
(Mondjuk akkor kerékcsapágyak és kormánycsapágy is cserélve lettek)
Szitál inog a gép és nekem a hátsó gumim kagylós
Holnap felteszek róla képeket hátha valaki már találkozott ezzel problémával!
A szerelők, gumisok feladták!
egy új rugóstag(wilbers,öhlins,hyperpro stb..) 150e vagy még drágább,de csak ha rugot cseréltetsz benne az se olcso móka,,,
Valaki cserélt már közületek FZS 600-on hátsó rugót vagy komplett gátlót? Ha igen milyen fajtára és milyen lett? Nagyon "megül" a hátulja utassal meg csomagokkal, pedig ketten alig nyomunk 130kg-t...
Továbbá elkezdett lógni a lengővilla csapágya is, az vajon mennyibe fog fájni?
Na, komolyra fordítva, ha nem sikerülne orvosolni, és lenne kedve utazni a nyúlnak vagy csak a motornak, nekem is van egy elég jó szerelőm.
de ne a rendőr igazolványodat
Megnézhetjük ha úgy gondolod!
A jövőhéten még szabin vagyok!
Hívjalak?
Ez hiba még tavaly jelentkezett Boszniában csak azóta növekedett!
A Karunak már régóta mondtam hol pattog hol labilis a masina....azt mondta tanulj meg motorozni!
Hát nekem nem sikerült!
Nekem még anno akkor volt bizonytalan a GS úttartása , amikor a lengővilla csapágyazása feladta a harcot.
(Mondjuk akkor kerékcsapágyak és kormánycsapágy is cserélve lettek)
Csillapító,vagy gumi hiba lehet.
Holnap felteszek róla képeket hátha valaki már találkozott ezzel problémával!
A szerelők, gumisok feladták!