Remélem ismeri majd a földutakat is. Aztán majd szépen oda írom, hogy 3 mázsás túramotorral is járható... hú mekkora szívásokba lehetne belevinni másokat
Ennek apropóján jut eszembe: kedves Fazer-fórumosok, Ti lesztek az elsők, akiknek próba-hozzáférést fogok adni az általam fejlesztett motoros online túratervező szoftverhez. Még néhány hét...
Pedig az lesz amit beszéltünk....kagylós, csillapítás....és azért imbolyog kanyarban...ha egyenesben is akkor lengővilla, kerékcsapágy....túl sok dolog nem lehet....
Doky ez nem kritika volt,de is tudod nem csak Fazeresek voltak ott a Nabst az Ispánt Ő mutatotta be nekem!
Ők megtiszteltek minket,de az Öreg volt a kapocs!
Lehet, hogy két tálca sör elfogyott volna, de addig nem jött ki motor az udvarából amíg nem volt tökéletes!
Na ezért is hiányzik az Öreg és mert még mindig nincs kíírva az évadzáró Fazer-túra!
..és még a telefontolvaj cigánygyerek is kiröhögött, amikor a telefonom követelte a vonaton, én meg a kezébe nyomtam.
Nem hiszem hogy ájfonnal fogom kezdeni az okostelefonos korszakom.. főleg hogy az első héten összetörne