Valszeg gumi, esetleg felni baj lesz. A kerék szélét nézd meg körbeforgatva alaposan, hogy nem-e esetleg sérült. Ha a tárcsa lenne csak fékezésnél éreznéd a fékkaron. Kormánycsapágy kb akkor megy el ha a motornak kiszakad az eleje, ezzel sem szokott gond lenni ha még nem buherálták. Itt ha megemeled a motor elejét, pl ráteszed egy tuskóra a leömlőnél, hogy az eleje a levegőbe legyen és könnyen tudod mozgatni jobbra balra nem "akad" sehol akkor ok. Ha csak darabosan mozog akkor a csésze sérült, itt a csapágy adott egy pofont, esetleg a csésze repedt. Telókat nem szükséges kivenni. Motor eleje a levegőbe, villahidakat fellazítod, és ha króm szárakat viszonylag könnyen tudod forgatni akko az is ok. üdv
felnit és a gumit egy gumis megmondja jo e
elsőtelókat ki, megnézni elgörbültek e
féktárcsára rámérni indikátor órával
kormánycsapágy is kaphatott,
ha még mindig nem frankó akkor ott valami nagy gebasz van
Lábnál nem mikrokapcsoló szokott lenni.Hanem egy bizgere amit egy rugó húz ki.Az nem kattog..............csak szarul van beállítva.Nekem is volt már így.
Helló mindenki van egy problémám Van egy '06 FZ6N-em és 120-as tempóval telibe vettem egy vasúti átjárót 2 személlyel a mi nap azóta ráz a motor eleje vagy is a kormányon érezhető a nem megszokott vibráció de kicsit mintha kopogna is gyanakszok gumira meg felnire meg a kerék vagy kormánycsapágyra bár utóbbi elég masszív szerintem ettől nem szabadna baja legyen ja és a gumimba 19 ezer km van elég gatyán van már minta még csak lenne rajta a kopásjelzőt nem érte még el viszont a futófelület közepén kereszt irányú repedések vannak körbe fél centinként és olyan fél 1 centi hosszúak. A teleszkópokat helyben fékezve megringattam semmi rendellenes nincsen viszont nincs közép sztenderem és nem tudom megemelni semmivel, hogy a csapágyakat megnézzem kotyognak-e. Valakinek hasonló tünet tapasztalat. Arra gondoltam hogy a felnit beméressem nem ment-e el de a gumicserében egészen biztos vagyok azt még ma megteszem
Ilyen gondom nekem is volt. A lábféknél az érzékelő "feljebb" került (mintha nem lett volna megfelelően rögzítve a lábfék karja és elmozdult volna), úgy érzékelte, mintha folyamatosan fékeznék. Útközben leválasztottuk a jelzőt (kiakasztottuk a rugót), majd itthon jobb híján megnyújtottuk kicsivel a rugót és azóta patent. Ha fékezek világít, ha nem, nem.
jaja, valami ilyesmi a gond. A mikrokapcsolót egyáltalán nem hallom! Jegyzem a lábnál sem.
viszont vezeték parák vannak, szerintem kontakt hibás lett, amikor kicserélték a kormányt. Ha bizonyos szögben áll a vezeték, akkor rendesen funkcionál a kar is és a hátsó fék kapcsoló is.
"I have also heard reports that if you hold down the Record button while plugging in a USB cable, it will run from the USB power without going into Mass Storage mode or Webcam mode."
elsőtelókat ki, megnézni elgörbültek e
féktárcsára rámérni indikátor órával
kormánycsapágy is kaphatott,
ha még mindig nem frankó akkor ott valami nagy gebasz van
Valaki esetleg csütörtökön nem jön kakucsra mert ugy néz ki mi megyünk? Ha lenne jelentkező akkor írjon nyugodtan:)
nem lehet hogy sokat állt az a motor, esetleg párás helyen
most emiatt nehogy meglássam a hirdetések között
viszont vezeték parák vannak, szerintem kontakt hibás lett, amikor kicserélték a kormányt. Ha bizonyos szögben áll a vezeték, akkor rendesen funkcionál a kar is és a hátsó fék kapcsoló is.
40 perc keresés és a fél motor lebontása után megvan a hiba.
"I have also heard reports that if you hold down the Record button while plugging in a USB cable, it will run from the USB power without going into Mass Storage mode or Webcam mode."