Ha ott tudok lenni, én is szívesen mennék - mert csak március óta vagyok fazer tulajdonos, az itteniek közül csak a RILI vezetéstechnikai tréningen találkoztam 1-2 emberrel - és akár egy egy kakucsozásra is kapható vagyok :)
Van egy yamaha fzs 1000 fejidomom eladóba.Egy kis darab hiányzik belőle, a többi része összehegesztve,egy profi műanyagos és egy festő csodákra képes.
Jelképes áron 5eft-ba elvihető, akit érdekel.
A balu88@mailbox.hu címen elérhető vagyok.
Most értünk vissza a szállásra a Glocknerről. 10 motorból 8 Triumph, főként Spped Triple, tuti hogy volt valamilyen találkozó arrafelé. A maradék meg BMW De hogy hogy döntik ott a vasakat... Nekem még kell vagy 10 év, mire arra a szintre jutok agyilag. Az időjárással ismét nem volt szerencsénk és mormotát sem láttunk. Úgy látszik augusztusba kell menni...
"Quantity (each front fork leg) 0.467 L (0.41 Imp qt, 0.49 US qt)
Recommended oil Suspension oil “01” or equivalent"
Nekem most cserélték, W10-re, teljesen jó.
Van egy yamaha fzs 1000 fejidomom eladóba.Egy kis darab hiányzik belőle, a többi része összehegesztve,egy profi műanyagos és egy festő csodákra képes.
Jelképes áron 5eft-ba elvihető, akit érdekel.
A balu88@mailbox.hu címen elérhető vagyok.
Üdv :Balu
ha megyek is akkor valami kis karikát itt a környékben,,,
szép kis hely,,.
innen már közel van a "motoros paradicsom"
2006-os fz1n-hez tudna valaki ajánlani kormánylengéscsillapítót, hátha valaki használ ilyet és bevált eddig?
Köszi
kettensatz did 530vx/e
fz6 /fazer 04-(118/16/46)
louis
Recommended oil Suspension oil “01” or equivalent"
Nekem most cserélték, W10-re, teljesen jó.
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy milyen láncszettet vegyek az FZ6-osomra? Árban kedvezőt, de azért a minőség is fontos szempont...
Köszi.