Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem? Szeretnék megtudni mindent a Fazer 1000-es motorról, olyan 2002-2006 közöttieket nézegetem, mert azt szeretnék most venni! Bevált nektek, mennyire jól kezelhető, milyen hibák fordultak elő vele, milyen az úttartás, fékek Stb.. ?
Köszi előre is mindenkinek a válaszokat, segítséget! Zotya!
óvatosság akkor ki se told a garibol
az ilyen dolgok teszik széppé és emlékezetessé a túrát!
vétek kihagyni,
vagy amikor Szepes váránál a murván megkapartattam a kereket és a giccs árus meg ugatott
Szerintem ne kezdjünk el erről vitázni, de azért lássuk be, hogy az eső meg a pocsolya nem egyenlő ekkora mennyiségű jéghideg vízzel.
Jobb az óvatosság.
Azt nem tom . Ilyenkor furcsállom azokat akik heti 2x vagy minden motorozás után(a piperkőcök:motorozás előtt ) félóráig áztatják a nagynyomású mosónál a gépet a kúton!
Köszi! Megnyugtattál.
Tegnap eláztam, tiszta poros, vízcseppes lett a gép. előtte is mostam :D Ma is megmostam, mert nem bírom elviselni, ha koszos :P
Sima slag, autósampon, mosókesztyű, szarvasbőr, és a friss spray a láncra.
Magasnyomásút hanyagolom, mert a kismotorom is beázott, kiment a biztosíték, erre vigyázok.
Mivel mostad? Magasnyomásúval?
Mind idén, mind tavaly sokszor eláztam, ezek után pedig jött a sár lemosása, rendesen, bő vízzel. Robogóim sokszor beáztak, ezért tartottam tőle, de ezidáig egyszer sem történt semmi. Egyszerű slaggal ugrottam neki mindig. Elvileg nem szabadna beázzon semmi se.
bejelöltem a képen gyári platnit!
A doboz érdekelne.A platni alatt a "motorra fogató" részt érted.Tehát minden van hozzá ?
Valaki tudna segíteni nekem? Szeretnék megtudni mindent a Fazer 1000-es motorról, olyan 2002-2006 közöttieket nézegetem, mert azt szeretnék most venni! Bevált nektek, mennyire jól kezelhető, milyen hibák fordultak elő vele, milyen az úttartás, fékek Stb.. ?
Köszi előre is mindenkinek a válaszokat, segítséget! Zotya!
az ilyen dolgok teszik széppé és emlékezetessé a túrát!
vétek kihagyni,
vagy amikor Szepes váránál a murván megkapartattam a kereket és a giccs árus meg ugatott
Jobb az óvatosság.
állnév
Amúgy nagyon laza.
no
kár hogy elmosódott, jó béna vagy Oli tiszta Nyúl...
Tegnap eláztam, tiszta poros, vízcseppes lett a gép. előtte is mostam :D Ma is megmostam, mert nem bírom elviselni, ha koszos :P
Sima slag, autósampon, mosókesztyű, szarvasbőr, és a friss spray a láncra.
Magasnyomásút hanyagolom, mert a kismotorom is beázott, kiment a biztosíték, erre vigyázok.
Mind idén, mind tavaly sokszor eláztam, ezek után pedig jött a sár lemosása, rendesen, bő vízzel. Robogóim sokszor beáztak, ezért tartottam tőle, de ezidáig egyszer sem történt semmi. Egyszerű slaggal ugrottam neki mindig. Elvileg nem szabadna beázzon semmi se.