Nekem nem szokott, kivéve: mikor tényleg üresben vagyok, csak egyesből teszem át kettesbe, de ott is váltáskor, nem a kuplung meghúzásakor.
Más téma: haldoklik az akksim, múltkor be kellett toljanak.
Szerintem még a gyári van benne, de nem akartam hozzányúlni, csak mikor kicserélem. Költséghatékony javaslat? Emlékszem halványan, múltkor beszéltetek róla, hogy a gyári márka méregdrága (bár 7 évet kibírt, plusz előtte kitudja mikor gyártották).
Ha sebességben van a motor és behúzzátok a kuplungot, akkor felgyullad az üreset jelző lámpa?
Ha igen, akkor csak most vettem észre fél év után, ha nem, akkor elromlott valami :S
Repsol moto 4t-t használok, de csak megbízható helyről vedd, régebben nagyon mondták rá, hogy Tesco-ssal van feltöltve a flakon (én Unix-tól veszem).
Fékbetét EBC HH! (FA252)
Pár alkatrész maradt még a sufniba, ha valakit érdekel
ülés:20e
35literes Kappa doboz gyári platnival 20e
2pár nissin sinter betét 15e
1 pár gyári fékbetét 4e
még vacillálok...
műszaki: Igen! köszi a tippet, spóroltál 10.900-at nekem :)
Ellenben úgy eláztam kedd reggel, hogy ihaj.. esőbélést nem tettem be nyilván a kabátba se, se a nadrágba. wáh.
Más téma: haldoklik az akksim, múltkor be kellett toljanak.
Szerintem még a gyári van benne, de nem akartam hozzányúlni, csak mikor kicserélem. Költséghatékony javaslat? Emlékszem halványan, múltkor beszéltetek róla, hogy a gyári márka méregdrága (bár 7 évet kibírt, plusz előtte kitudja mikor gyártották).