Nem tudtam pontosan a névbeli különbséget a rendszámtartós sárvédő és a kerék fölötti között.
Nem nagyon szokott lenni, de hátha... sötét kék / grafit színű FZ6 S fejidom is érdekelne (bumeráng alakú, fejidom maga és A-B (belső) panel), ha holnap körbenézel, kérlek ezt is nézd meg.
Nem értem teljesen. Most felni vagy ujj az eladó? Az én ujjam szinte nem felni, csak odafele működik?
A viccet félretéve.
FZ6-ra nincs hátsó sárvédőtök (kerék fölé)?
Működik a PR-gépezet a honlapon.
A kérdések és válaszok szekcióban olvastam:
"A motoromra nem szereltek gyárilag ilyet. Akkor nem is kell?
Ez egy extra felszereltség, a gyári kurva drága. A gyári kormánylengéscsillapítókat 80-150 ezer forint között adják-lehet beszerezni, tipustól függően."
2011-es Fz1s bontott alkatrészei. Van még első felni tárcsákkal is, ami nincs a képen. A motor összesen 3000km-t futott! Láncszett, tárcsák, felnik szinte ujjak!
70/6321-829
Ha az adatlapodon lévő vasad van akkor nem rossz ha bevállalsz egyet. Bár lehet kicsit "komolyabbat" kellene nézned, de az ára verhetetlen arra hogy teszteld esetleg aztán ha gút akkor legfeljebb fejlesztesz. Én már teszteltem nagy vason működés közben gátlót , nagyon barátira csillapítja a kormánycsapkodást... amitől még a szőr is fel tud állni a hátunkon ha nem tervezzük ugye..
- Wilbers első rugószett 25k HUF
- gyári középsztender 30k HUF
- LED-es hátsó lámpa 10k HUF
- komplett rugóstag, ültetett rövidített kitámasztóval: 25k HUF
- RIZOMA alu (ezüst) mart markolatok 10k HUF
ha kell valami szóljatok.
Nem nagyon szokott lenni, de hátha... sötét kék / grafit színű FZ6 S fejidom is érdekelne (bumeráng alakú, fejidom maga és A-B (belső) panel), ha holnap körbenézel, kérlek ezt is nézd meg.
Holnap szétnézek!
A viccet félretéve.
FZ6-ra nincs hátsó sárvédőtök (kerék fölé)?
A kérdések és válaszok szekcióban olvastam:
"A motoromra nem szereltek gyárilag ilyet. Akkor nem is kell?
Ez egy extra felszereltség, a gyári kurva drága. A gyári kormánylengéscsillapítókat 80-150 ezer forint között adják-lehet beszerezni, tipustól függően."
Nálam leírta magát a "forgalmazó".
üdv
70/6321-829
Ha az adatlapodon lévő vasad van akkor nem rossz ha bevállalsz egyet. Bár lehet kicsit "komolyabbat" kellene nézned, de az ára verhetetlen arra hogy teszteld esetleg aztán ha gút akkor legfeljebb fejlesztesz. Én már teszteltem nagy vason működés közben gátlót , nagyon barátira csillapítja a kormánycsapkodást... amitől még a szőr is fel tud állni a hátunkon ha nem tervezzük ugye..
Erről valakinek tapasztalat, vélemény?http://www.kormanylengescsilla...
Irok nekik hogy te mész érte, igy semmi gond nem lesz!