Ha Ő nem oldja meg valamiért akkor én igen.....csak azért nem ajánlkozom mert ez ugye nem az én terepem ....bár a sajnálatos esemény óta páran már jönnek.....igaz inkább ne lenne ok amiért jönnének....
Szerintem a normál használathoz bőven jó a 10w-40, a lényeg, hogy lehetőleg szintetikus legyen, legalábbis én azt használok. Berber aki vágja az olajtémát
Igen a szinkront is érdemes állítani, Freepetit kérdeztem mostanában, Ő nem tud egyenlőre, de van fent a fórumon, aki csinál, vagy a Yamaha World- ben úgy hallotam jól beállítják.
Üdv, BUÉK mindenkinek!
Olajcsere témakörében kellene egy kis segítség.
Legtöbben itt a fórumban Motulból 15 W 50 -est írtok a Fazerhez.
A kérdés az lenne a 10 W 50 -est is bele lehet e tenni?
Gyakorlatilag mi a különbség a kettő közt?
Válaszokat előre is kössz!
Köszi szépen a tanácsot. Lesz segítség szerencsére úgyhogy megoldom majd. A láncot mindenképp ellenörzöm majd.
A service manual ír valami szinkront "Check and adjust engine idle
speed and synchronizatin" ezt sajna nem tudom mi, kezdő vagyok a témában, illetve ezt csak szak szervízben lehet?
Szelephézag ellenőrzést 40000km-enként írja a könyve. Még a lánc feszességet nézném meg.
Akkumulátort nem nehéz kivenni, felhajtod a tankot, alatta van, Mivel most gondolom tele van, ha segít valaki megtartani, három perc alatt ki lehet szedni, és nem kell felkötni.
Szelephézagot kell 20.000km-nél ellenőrizni?illetve: olaj, olajszűrő, légszűrő, fékfolyadék, hűtőfolyadék, gyertya, csapágy zsírozás, átnézés, kell még valamit cserélni,megnézni?
Akksit bonyolult kiszedni?
Köszi a sok segítséget.
Az aprilia kereskedés után keszi felé bal oldalt gokart pálya/gyerekváros...
Ha valaki esetleg meg akar nézni....
Olajcsere témakörében kellene egy kis segítség.
Legtöbben itt a fórumban Motulból 15 W 50 -est írtok a Fazerhez.
A kérdés az lenne a 10 W 50 -est is bele lehet e tenni?
Gyakorlatilag mi a különbség a kettő közt?
Válaszokat előre is kössz!
A service manual ír valami szinkront "Check and adjust engine idle
speed and synchronizatin" ezt sajna nem tudom mi, kezdő vagyok a témában, illetve ezt csak szak szervízben lehet?
Akkumulátort nem nehéz kivenni, felhajtod a tankot, alatta van, Mivel most gondolom tele van, ha segít valaki megtartani, három perc alatt ki lehet szedni, és nem kell felkötni.
Akksit bonyolult kiszedni?
Köszi a sok segítséget.