Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem 7ig biztos.. attól is függ mennyien akarnak gokartozni. Szerintem senki....
Meddig leszel ott?
épp ma voltam arra
Ezek szerint most már van. Nem tudtam, bocs még egyszer
BUÉK Peter,

Az aprilia kereskedés után keszi felé bal oldalt gokart pálya/gyerekváros...
Dunakeszin Hol
Holnap 5-től dunakeszin leszek edzeni SM-mel!
Ha valaki esetleg meg akar nézni....
inkább azt mondtam, hogy akkor nem volt hozzá eszközöm
Nemrég kérdeztelek, akkor mondtad, hogy szinkront nem tudsz csinálni. Bocsi
nem kell vissza vonni, ez nekem csak hobby, szeretetből csinálom, ezért nem vállalok minden xart...
Akkor előző hsz-em visszavonva....
miért ne tudnék
Ha Ő nem oldja meg valamiért akkor én igen.....csak azért nem ajánlkozom mert ez ugye nem az én terepem ....bár a sajnálatos esemény óta páran már jönnek.....igaz inkább ne lenne ok amiért jönnének....
Szerintem a normál használathoz bőven jó a 10w-40, a lényeg, hogy lehetőleg szintetikus legyen, legalábbis én azt használok. Berber aki vágja az olajtémát
Ismét kezdődik.
Igen a szinkront is érdemes állítani, Freepetit kérdeztem mostanában, Ő nem tud egyenlőre, de van fent a fórumon, aki csinál, vagy a Yamaha World- ben úgy hallotam jól beállítják.
Jó bele. Főleg ha hűvösbe is használod akkor jobb mert gyorsabban olajoz rendesen sőt még 5w50 az még jobb
Üdv, BUÉK mindenkinek!
Olajcsere témakörében kellene egy kis segítség.
Legtöbben itt a fórumban Motulból 15 W 50 -est írtok a Fazerhez.
A kérdés az lenne a 10 W 50 -est is bele lehet e tenni?
Gyakorlatilag mi a különbség a kettő közt?
Válaszokat előre is kössz!
Legalábbis olyannak akinek van hozzá eszköze...itt a topicban freepeti foglalkozik vele....
Köszi szépen a tanácsot. Lesz segítség szerencsére úgyhogy megoldom majd. A láncot mindenképp ellenörzöm majd.
A service manual ír valami szinkront "Check and adjust engine idle
speed and synchronizatin" ezt sajna nem tudom mi, kezdő vagyok a témában, illetve ezt csak szak szervízben lehet?
Szelephézag ellenőrzést 40000km-enként írja a könyve. Még a lánc feszességet nézném meg.
Akkumulátort nem nehéz kivenni, felhajtod a tankot, alatta van, Mivel most gondolom tele van, ha segít valaki megtartani, három perc alatt ki lehet szedni, és nem kell felkötni.
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a givi bukócsőnek mennyi az átmérője?
Szelephézagot kell 20.000km-nél ellenőrizni?illetve: olaj, olajszűrő, légszűrő, fékfolyadék, hűtőfolyadék, gyertya, csapágy zsírozás, átnézés, kell még valamit cserélni,megnézni?
Akksit bonyolult kiszedni?
Köszi a sok segítséget.
toth.gyula@citromail.hu