Én nagyon megszerettem a tankbőröm Mondjuk hozzá kell tenni, hogy az én tankom nem épp makulátlan, több mély karc is van rajta, dehát 16 év meg japán belpiac... Viszont mázlim volt, mert 10 e hufért vettem a ricsibontóba, ott lógott neki 3 éve. Aztán kölcsönkértem néha Zacky táskáját, és most ott tartok, hogy vagy veszek neki egy másikat vagy magamnak egyet, mert nagyon jó (hosszú úton olyan kényelmesen rálehet támaszkodni, sőt még feküdni is )
Jah és nekem amikor volt egykis bénázásom pár oszloppal simán védett (horzsolástól, karcolódástól megvéd, de nyilván nagy esésénél nem annyira) De tuti, ha új vagy legalábbis hibátlan fényezésű motorom lenne aláfóliáztatnék, biztos, ami biztos Amúgy én meg nem is annyira ezt a homokos karcolós témát hallottam, hanem, hogy a varrásokon átmegy a fény és ott kimarja a fényezést egy csíkban.
A hasudom szerintem is minima 80 ajró lesz, de lehet, hogy 100. Nem csipázom az ilyen licites cuccokat, én fix árasat szoktam nézni, mert nagy mázli kell hozzá, hogy elcsípj valamit, jó árba.
Erre varrjatok gombot!
BUÉK!
úék! búék! búék!
- Babulu
- GrZack
http://youtu.be/vJ9mBhDd1R4
Jah és nekem amikor volt egykis bénázásom pár oszloppal simán védett (horzsolástól, karcolódástól megvéd, de nyilván nagy esésénél nem annyira) De tuti, ha új vagy legalábbis hibátlan fényezésű motorom lenne aláfóliáztatnék, biztos, ami biztos Amúgy én meg nem is annyira ezt a homokos karcolós témát hallottam, hanem, hogy a varrásokon átmegy a fény és ott kimarja a fényezést egy csíkban.
A hasudom szerintem is minima 80 ajró lesz, de lehet, hogy 100. Nem csipázom az ilyen licites cuccokat, én fix árasat szoktam nézni, mert nagy mázli kell hozzá, hogy elcsípj valamit, jó árba.
kijut most januárban bőven a rezsin kívűli költségekből..