köszönöm!
Háát attol függ hol áll meg a licit...
van még rá 6 nap ha jól látom,de már most szalad az ár felfelé..
Figyeljük az eseményeket,majd látjuk a lejárat elött ,hogy hol áll...Aztán majd meglátom mennyi az annyi..
köszönöm a gyors intézkedést!
Nem csak design elem, tényleg hasznos cucc. Arra kell ügyelni, hogy tiszta tankra legyen feltéve, ill. megázás után nem árt alaposan kiszárítani. A por azért nem megy olyan könnyen alá, a fényezést egyáltalán nem bántja. Hallottam olyanról, aki előtte még befóliázza a tankot és csak utána teszi rá a bőrt. Bagsternél ez felesleges, mivel belül valami puha anyaggal van bélelve. Csúszásnál védi a tankot, (persze attól még a kormány beverheti), a mindennapokban pedig nem csak a felpattanó kövektől, rovaroktól véd, hanem a mattulástól is (pl. a tank oldala, ahol a lábbal érintkezik).
Apám chopperjén volt egy ilyen hosszú bőr elem, tulajdonképpen tankbőr, csak nem fedte be az egészet. Alatta megmattult, polírozással sem lett teljesen 100-as a festés állapota.
Túrázás alatt nem is, sőt a dobozok akár szépek is lehetnek... viszont a többi 90% motoros időben, amikor a dobozok otthon vannak, akkor rém csúf a vastraverz. A szerelgetés meg előbb-utóbb megárt valaminek.
Ha megmondod melyik állat miért került a matricára söröd van tőlem!
Meglátásod nagyon helyes és sajnos igazad is van. Pont e miatt megy lakkozásra a gépem. A fólia fennvolt és jól működött, de ahol nem volt, ott nem védett.
Tanktáska pedig sajnos kell, főleg kis túrához, mert lerakni a vasat valahol, aztán cígőlni a tatyókat, a halálom. 1 hátizsák, azt gó.
A kemény doboz, meg Eifel toronnyal jár és sajna nem látvány gazdag.
Nekem a bukógomba pont azon a 2 csavaron van rögzítve ami az idomot, és a blokkot is tartaná. Még egy koloncot már hosszra nem bírna ki, és a nagy kiállás miatt kérdéses a szilárdság is. Nekem csőbilincses kell. link
akkor már összehúznám a gatyaszíjat és vennék egy fain oldaltáskát vagy egy pár dobozt
én nagyon féltem a tankot az ilyesmiktől,
Sőt nem tudom, de az eddig látott 1000es fazerekre jellemző hogy a tank fényezése elég hamar megmattul, ahol a belső combod hozzá ér..
nah oda kéne kitalálni egy fóliát vagy esetleg az egész tankot lefóliáztatani..
Jó a felvetés. Tutunak volt, és Ő mondta, hogy alatta marad a homok, por, ami aztán csiszolóport játszik... én a tanktáska miatt agyalok/tam rajta. Még nem vetettem el, de 100€-t nem ér meg.
te biztos tudod ! mire jó az a tankbőr mert szerintem csak egy design ellem,,,
ha elesel ugyan ugy behorpad,sőt a fényezés is megsérület
azt nem tudom mennyire marad makulátlan alatta a fényezés---
Hát megfordult bennem... de a ~90€-s ár kicsit visszatart. Franciában csinálják, de ott se olcsóbb. Fzs 600-hoz viszont már láttam 20€-st is, de az nekem nem megy fel.
Néztem én is, de nekem nem jó. Ha komolyan gondolod rákérdezek, hogy elküldi e, mert egyenlőre csak németbe szállít. A posta lesz vagy 20€. számold bele.
Háát attol függ hol áll meg a licit...
van még rá 6 nap ha jól látom,de már most szalad az ár felfelé..
Figyeljük az eseményeket,majd látjuk a lejárat elött ,hogy hol áll...Aztán majd meglátom mennyi az annyi..
köszönöm a gyors intézkedést!