Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm!
Háát attol függ hol áll meg a licit...
van még rá 6 nap ha jól látom,de már most szalad az ár felfelé..
Figyeljük az eseményeket,majd látjuk a lejárat elött ,hogy hol áll...Aztán majd meglátom mennyi az annyi..
köszönöm a gyors intézkedést!
Megkérdeztem, elküldi. Viszont engem nyaggat, hogy mennyiért. Szerintem ~15€-ból ide lehet szervezni. Szóóóóval
nem kaptam emailt!
Mi értelme van a gyönyörű fényezésnek, ha úgyis évekre eltakarod.
még szerencse ,hogy elfuthat ennyit....
Különben lassan gondolkozhatnék a cserén így 40e táján..
Mondjuk nálam nem lesz benne 60e sem
Nem csak design elem, tényleg hasznos cucc. Arra kell ügyelni, hogy tiszta tankra legyen feltéve, ill. megázás után nem árt alaposan kiszárítani. A por azért nem megy olyan könnyen alá, a fényezést egyáltalán nem bántja. Hallottam olyanról, aki előtte még befóliázza a tankot és csak utána teszi rá a bőrt. Bagsternél ez felesleges, mivel belül valami puha anyaggal van bélelve. Csúszásnál védi a tankot, (persze attól még a kormány beverheti), a mindennapokban pedig nem csak a felpattanó kövektől, rovaroktól véd, hanem a mattulástól is (pl. a tank oldala, ahol a lábbal érintkezik).
Apám chopperjén volt egy ilyen hosszú bőr elem, tulajdonképpen tankbőr, csak nem fedte be az egészet. Alatta megmattult, polírozással sem lett teljesen 100-as a festés állapota.
Na az pont nem.. legfeljebb csipás...
Boldog új évet!

Mit leltem? Egy Fazer ami: 145.306km di pura goduria.
Szemed mint a sasé

remélem ezt eltaláltam
Túrázás alatt nem is, sőt a dobozok akár szépek is lehetnek... viszont a többi 90% motoros időben, amikor a dobozok otthon vannak, akkor rém csúf a vastraverz. A szerelgetés meg előbb-utóbb megárt valaminek.

Ha megmondod melyik állat miért került a matricára söröd van tőlem!
A tankra meg a sárhányóra akarok rakni valami dombor matrica szerűt, mint az XJ-n volt. Az nagyon pofás volt.
majd kíváncsi leszek ha összeáll milyen lesz!
egy túrázónak nem a látványra kell mennie
Meglátásod nagyon helyes és sajnos igazad is van. Pont e miatt megy lakkozásra a gépem. A fólia fennvolt és jól működött, de ahol nem volt, ott nem védett.
Tanktáska pedig sajnos kell, főleg kis túrához, mert lerakni a vasat valahol, aztán cígőlni a tatyókat, a halálom. 1 hátizsák, azt gó.
A kemény doboz, meg Eifel toronnyal jár és sajna nem látvány gazdag.
Nekem a bukógomba pont azon a 2 csavaron van rögzítve ami az idomot, és a blokkot is tartaná. Még egy koloncot már hosszra nem bírna ki, és a nagy kiállás miatt kérdéses a szilárdság is. Nekem csőbilincses kell. link

neked miért nem lenne jó...Mert akkor lehet nekem sem..
köszi
Hát túl sokat nem áldozom rá......
elvagyok eke idom nélkül is
ez most nem komolyan kérdezted remélem
akkor már összehúznám a gatyaszíjat és vennék egy fain oldaltáskát vagy egy pár dobozt
én nagyon féltem a tankot az ilyesmiktől,
Sőt nem tudom, de az eddig látott 1000es fazerekre jellemző hogy a tank fényezése elég hamar megmattul, ahol a belső combod hozzá ér..
nah oda kéne kitalálni egy fóliát vagy esetleg az egész tankot lefóliáztatani..
Jó a felvetés. Tutunak volt, és Ő mondta, hogy alatta marad a homok, por, ami aztán csiszolóport játszik... én a tanktáska miatt agyalok/tam rajta. Még nem vetettem el, de 100€-t nem ér meg.
te biztos tudod ! mire jó az a tankbőr mert szerintem csak egy design ellem,,,
ha elesel ugyan ugy behorpad,sőt a fényezés is megsérület
azt nem tudom mennyire marad makulátlan alatta a fényezés---
hali

ha van mintád, van itt egy ügyes gyerek Koos66 néven, ő megtudja csinálni és biztos olcsóbban
Hát megfordult bennem... de a ~90€-s ár kicsit visszatart. Franciában csinálják, de ott se olcsóbb. Fzs 600-hoz viszont már láttam 20€-st is, de az nekem nem megy fel.
Néztem én is, de nekem nem jó. Ha komolyan gondolod rákérdezek, hogy elküldi e, mert egyenlőre csak németbe szállít. A posta lesz vagy 20€. számold bele.