Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ácsi!
papírkutyát és lekváros kenyeret Krisztián mondta,
én hozzászólásomba ilyet nem olvastál
De korán keltél! A bazi nagy különbség az volt, hogy ott legalább nem esett az eső, és nem volt ésszerű visszafordulni.
Azon a papírkutyás talin, meg több volt előre mint Krisztiánnak összesen hátra. Szóval aki ésszel él még nem papírkutya.
Emlegettél fehér bukót jó áron. Itt egy Suomi.
Igen szerény árral.
Hello,

had valaszoljak en, mert tudom ra a valaszt. Neki is es nekem is Givi van, de nemikepp at van alakitva mindketto. Szet lett vagva, s mas helyre lett heggesztve a kozepso merevites, hogy elferjen a hasidom is.
Nekem nem volt nagy kitérő, hazafelé tartottam. Legalább Gyöngyösig nem mentem egyedül.
Eleve nem normális az, aki egyáltalán elindult arra. biztosan minden résztvevő élvezte azt a gurulást, legalábbis a kommentekből azt szűrtem le.
LOOOOL :) :) :)
Akik az évadzáróról visszafordultak azok mint papírkutyák. Vagy lekvároskenyerek, ki hogy hívja őket.
Oldalirányú karambolnál ez sem védené meg.
Régen voltam már 24 órás versenyeken, most ez a szallerbecki vagy a 48 órás hegykerülő egyre jobban foglalkoztat.
Jó reggelt! Elnézést, hogy belevau, én úgy tudom, hogy a bukócső és a hasidom (szerelőm ilyenkor kijavít, hogy "ekeidom") felfogatási pontjai kb. azonosak. Szóval ha ragaszkodsz a hasidomhoz, lehet, hogy a bukógomba lesz a tuti (régi vicc, de mindig mosolygok, hogy bukó gomba, plusz még eLeSeL is... )
Én úgy látom, hogy ezt a sérülést egy teherautó kereke okozhatta, a gumi nyoma elöl a vázon is látható. Valószínüleg oldalról gyalulhatta végig, és ez esetben nem védte meg a cső.
Semmit nem terveztem. Az a helyzet, hogy nagyobb túrára csak a szabi alatt tudnék elmenni nyáron.
Nekem Givi csövem van, azt tudom ajánlani. Nèzz szèt itt: www.fz6.uw.hu
hello,
A te bukócsövednek meg tudnád mondani a márkáját,már ha van neki mivel kicsit masszívabnak tűnik. Illetve ezt átalakítás nélkül fel tudtad rakni a hasidomtól? Ja és esetleg hogy hol vetted?
Udv uraim!

Jo regen jartam mar itt. Multkor veletlen "fater" helyett "fazer"-t irtam... akkor kezdodott minden. :D Addig jol megvoltam a "teliszunet" gondolataval.

Ha valaki tud elado serulesmentes fekete fejidomrol (kompletten), esetleg kenyelemes turaulesrol kerem ne tartsa magaban, meg mindig erdekel. :)
Szerintem ez valami házi gyártmány. Én legalábbis még nem láttam ilyen rögzítést. A bukócső gyakorlatilag 'párhuzamos' a motorral szemben a szokásos merőlegessel. Így az oldalirányú terheléssel sok mindent nem tudott kezdeni. Én eleve előnyben részesítem a nagyobb, három ponton rögzített csövet. Olyat is tettem fel. Igaz a motor megjelenésén nem javít, viszont hatásos.
Sziasztok,
Most gondolkodom azon hogy lecserélem a bukógombámat bukócsőre, mert hogy az jobban véd...
De ez most elvette a kedvem tőle!
Szerintetek tákolt bukócső lehetett ezen a motoron? Vagy ennyit tud és kész? Akkor nem dobok ki feleslegesen 30000 Ft-t!
ez minket is érdekelhet
hát, elsősorban esztétika miatt gondoltam rá... hogy egy fekete alukormány + fekete fékkarok, az milyen jól nézne ki a súlyok meg a markolat díszítő fémgyűrűi már most feketék de számoltam és ér annyit az egész.. úgyhogy inkább rendeltem egy lézerblokkolót
Nekünk azé kéne valamit, nem?
egyszer megmérettettem magam!(DE NEM AJÁNLOM SENKINEK)
amikor Horvátoktól jöttünk haza és elkaptam valami hányásos ,hasmenéses cuccot, nem tudtam, hogy a sisakom rakom teli, vagy a bokám fogom hamarabb lef..ni
Egyszer szívesen megmérettetném magam ilyenen... imádom a kihívásokat, főleg ha motorozásról szól.
húú mire bukkantam rá Szallerbeck M
Úgy veszem észre Berber kimondottan szereti a kihívásokat,
mondjuk az évadzáró nem érhetett fel ezzel a maratonnal,de azért látszott az arcán, hogy kapja be a szervező
Jövőre van tervezetbe valami nagyobb túra