Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...............ismerős srác faszán beparkolt egy kanyarkülső utolsó 30 centijére egy hamukupacba.Még ha azt a 30 centit tobábbnyujtja a hegy allja állítja meg.
Na neki semmi sem tört el.
Csak a kuplungkar.Az is nem a bevágásnál,hanem ott ahol a csapon forog a befogónál.
Ő konkrétan hazaérve már faszán tudott kuplung nélkül váltani.
De nem élmény.
Van hogy rommátörik minden és cseszhetjük van hogy csak ez ment meg egy szevedéstől.
Aki ilye vesz az vegyen aki nem az nem.
Ez fura amit írsz. Nekem a gyári, vagy mi a szösz kuplung és fék is felhajlott. Ebből az aluból, ha rövidet veszel az valószínű nem fog leérni. A hosszúból meg olyat kell venni, ami be van vágva, mert ha törik akkor ott fog és max csak rövid lesz belőle (pl a José). A felhajló szerintem sok esetben nem fog felhajlani, hanem ugyanúgy törik. Az állíthatóst én is néztem, mert nekem a kétujjas is négyujjas mert pici a kezem, ezért valószínű a rövid még a legközelebbi állásba is messze van. Viszont ha azt kitolva használod megintcsak eléggé vékonyka. De kinek mi a jó, no meg mit bír el a tárca, vagy miben bízik.
Mint mondtam hogy a sima rövid az 9 rugó.A felhajlósnak annyi az előnye hogy nem törik le hanem hazajössz vele.Messzi távolból nem mindegy hogy nyakban törik és viszi az egész felfogatást vagy csak összecseszed felhajlik és megy tovább a verkli.
Nekem váltókar már mentett így helyzetet.Gyári simán letört ez meg felhajlott oszt annyi.
Az enyém nem felhajlós ,tologatós,csak 6 fokozatban állítható.Gondolkodtam én is a felhajlóson,de ha eldobom a vasat lesz elég kár pont leszarom a karokat.
Mittomén hogy hol mennyi.Bár a sima rövid az emlékeim szerint olcsóbb.A felhajlós-kitolhatós verzió mindíg drágább.
Legutóbb én is 14 körül láttam...................nyáron.De az az eladó már nem tett fel ilyet.
Szia Zoli,már bocs hogy így beleugatok,de én 8500-ért vettem a cbr-re ingyen postával hongkong-ból.1,5 hét és itt volt .Még köszönő levelet is irtak.Csak én az Ebay.com-on néztem.Az amcsi+angol posta kicsit húzós...
lehet de nem szándékos
Az volt meg előbb,ide ezen a nick néven nem tudtam regelni
az úgy cseles
ott lestem,csak ott Haya a nicknevem
Sőt mindenki mehet erről a lapról is,30.a 18 óra és non-profit összejövetel
motorozz.hu! azt lesd
köszi Zoli!
Biztos én nem figyeltem... Milyen összejövetel? én is mehetek?
Köszi a képet a kezelésiből. Szóval akkor injekciós fecskendő és mehet bele a Repsol....
Én is bejelentkezem az összejövetelre !
Ebajon néztem valami 50 font postával..............18-19e forintra jöhet ki KB.
Hogy jó e azt lövésem sincs.Nem ismerem a tiedet FZ1-hez 2001- van.

link
ez jól néz ki . és milyen árban van ? azt olvastam ,hogy nem mindegy ha bowdenes a kuplungod vagy hidraolikus .
Egy.Nekem KB 2 kiló volt az egész.Igaz 2009-es.
háát akkor újra nagyobb tér nyílik a külföldi motorok behozatalára vagy ezzel foglalkozó embereknek...
Szívás... Az itthoni piacot ezzel tönkre is teszik...
két magamfajta motort cserél,aztán összesen befizetnek az állambácsinak 2 kilót..
Nincs.
Regadó,vizsga,bizti,forgalmi,törzskönyv.A vizsga 28e mert egyedi forgalomba helyezés.
ha kintről hozod ,ott nincs átirás illeték?
De valami más illetékek sokasága gondolom azzé adodott
Nöm............míg a 675-öst ki nem motoroztam nem váltok.Tök fekszik nekem úgyhogy sokáig marad.Szerintem 4-5 év.Az olyan 50-60e Km.
Utána jön az 1050.Ha még gyártják.Ha nem akkor használtban.
De tuti 1050-es lesz.