Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először nem említetted ezeket a kitételeket, én meg itt túráztatom magam. No mindegy, kabe!
Ohh, igen, aszittem mar valaszoltam :( A buko szep, de:

- ha suomyt veszek, az csakis Ben Bostrom replika lesz sajna az nincs meretbe :(
- csakis pinlock-osra adok ki penzt
ABS-es a géped? Mer akkor nem szólok.
Viszont a DOT4-eseknek ajánlom a MOL EVOX DOT4+! 271 C fokos forrásponttal! Magasabb, mint egyes DOT5.1-esek.
Bukó?
naná
dot5.1 az fasza!
első, hátsó fékcsőbe max 2 dl kell!
szóval elég a fél liter
Üdv Skacok!
Fékcsöveket most cserélem le fém fékcsőre és az lenne kérdésem hogy ami képen van motul 5.1 fékfolyadék megfelelő e hozzá? Ha igen akkor mennyi kell bele, fél liter elég az elsőbe hátsóba vagy biztos ami biztos alapon vegyek 1 litert ? Válaszokat köszönöm
Page, jossz holnap? akarok kerdezni toled vmit...
Én vállalom, papír vagyok. De inkább rövideket motorozok jó időben három milliméteres rinyacsíkkal
Én ezt élvezem és nem ítélkezek
Az a helyzet baratom, hogy a heggesztes jol sikerult, de mivel az esztetika is fontos volt, eleg sok le lett csiszolva a varratbol. Azert repedt meg neked ott. Egyebkent nincs semmi baja, es a feladatat ha jol tudom ellatta/ellatja.
En mar itthon vagyok egy joideje. De eleg sok a munka, itthon, szabadsag kozbe is sok a teendo...
Végre valaki kimondta a lényeget!
Én délelőtt mentem egy kis karikát már nem bírtam tovább. Nagyon jó volt csillapítani az elvonási tüneteket
Sziasztok!

Ez a bukócső téma felvetett bennem egy kérdést. Nem szeretjük, ha eltörik, mert akkor nem védi meg a motort, és karcos lesz a dekli. De kérdem én, mi a jobb, ha egy atombiztos bukócső egy nagyobb ütésnél szétszedi a vázad, vagy ha egy gyengébb darab elhajlik, tönkremegy, stb, de legalább a motor szerkezete nem sérül? Szerintem szerencsésebb, ha el tud mozdulni a bukócső, gondoljunk csak az autók gyűrődési zónájára. (Tény, nem a legjobb hasonlat.)
Az én keretem egy ponton van a vázhoz csavarozva, alul meg bilinccsel van rögzítve. Arra pont elég volt, hogy nyáron, mikor fater eldőlt a kertben, a motor sértetlenül megúszta a dolgot. Szerencsére nagyobb terhelést még nem kellett kiállnia. Lábtartónak is elmegy.
Sajnos az is igaz, hogy egy bizonyos erő fölött már tök mindegy, milyen a gomba/keret.
Amúgy repesztettem egyet a városban, király volt.
mindenkit dicséret illet aki eljött!
Zacki még mindig Dubaiban áztatja a bütykeit mi? Nagyon Mohamedános az írása, és lassan válaszolgat...
Jó persze tudom, hogy Krisztián "p@pírkutyázott", de csak te írtad le , hogy mekkora kétségbeesés, és kín volt az arcomra fagyva (ami nem csoda, mert már pislogni sem tudtam.), és nem a boldogság... Mindegy no, én nem Pestig mentem haza.
Viszont tavasszal nyitunk, és nem 4 fokban, havas esőben, mert akkor felmondok.
annak max annyi baja lehetett,hogy nagyon leköszörülték a hegesztést
Bocsi, az előző hozzászólást Neked akartam válaszolni
Nem tudom, ezt a képet az FZ6-os oldalról linkeltem be
Én mondtam ilyet
Üdv!

Zack jól szól!
Szinte mindegyik (online-) motorosboltban árulnak ilyet. Én átalakítottan vettem, de gyenge eresztés volt. Csúnyán megrepedt a legutóbbi akciókor, én ajánlanám, hogy hagyd meg buherálás nélkül, vagy ha nagyon akarsz mellé egy hasidomot, olyan emberhez vidd, akinek a szaktudásában megbízol.
Ez nagyon hasonlít. Lehet, hogy mégsem házi készítés?
ez szerintem már olyan esés volt,amikor mindegy milyen gomba vagy cső van rajta
én minden nem normális motorossal szimpatizálok, fazeresek között sok van!
amúgy Gyöngyöstől Mátráig ill haza fele egész fasza volt már az idő
nem is tudom ki mondta azt a humorosnak tűnő beszólást( amikor már szarrá áztunk) nah most már felveszem az esőruhám!