Szia! Nekem 98-as van, több, mint valószínű, hogy ugyanaz a gyári(!) bovden a tiéden is. Csatolva a szervíz-útmutató idevágó része. Ajánlott kenőanyag: motorolaj vagy bovden-olaj. És ahogy előttem már valaki mondta, zsírral megkenni a kar csapját. Ezt a fékkarnál is természetesen érdemes.
Nekem van, de nem LSL! Ebben a tételben a Kínai a jó megoldás, már ha nem hiszed egy fémdarabról, 4x árú jobb lehet egy fikarccal is. Nekem hosszú van, mert azt lehet 3 újjal is húzni. Ez NEM JELENT SEMMIT. Pofásabb a rövid. Talán ennyi is a különbség. Ja az ára. Ha jól emlékszem 4500,- Ft volt? A kettő, szállítással. Sokáig vadásztam rá. A standard ár az 50 font körül van szállítással, de mindig van aukció
ha csak a kezedet nézzük,akkor -5ben olyan 10-15 fokra melegít kb.
igaz ez nem volt olcsó,amik gyárilag 40 fokot tudnak,azt hidegben alig érzed.5 fok felett nem bírom a maxon tartani a kezemet 110-es szélnél,kesztyűben. (szerencsére sok fokozatban állítható)
de 1-2 fokig megteszi az olcsóbb is.
Meggondoltam és nem veszek vfr-t sem.
Bár még sosem fizettem átírást.
Regadót 2x.............de átírást nöm.
Mondjuk asszony pajti ugysem engedi a fazert
Ő a tulaj nincs mit tenni
Egy régi (8éves) busáét irtam..126000
ha netán 1 éves vagy vennél
egy vfr 1200-t 147000!
1300 hayabusa 126000
1000 cbf 67000
nesze nekünk motorpiac...
legalább megismerkedünk személyesen
Dokyt ismerem,Rosit és Olikát csak látásból a többieket nem ismerem.
igaz ez nem volt olcsó,amik gyárilag 40 fokot tudnak,azt hidegben alig érzed.5 fok felett nem bírom a maxon tartani a kezemet 110-es szélnél,kesztyűben. (szerencsére sok fokozatban állítható)
de 1-2 fokig megteszi az olcsóbb is.
1-2 fok körül ér még valamit ?
Ha már extrák...
Valakinek van fent markolatfűtés?
Rövid telet! csumi van
Kitolom gyári méret betolom rövid.És felhajlik.
Grzack és Mákos többet tud róla mesélni,én azért nem tettem fel mert gagyi
a fékkaról nyilatkozni nem tudok