Sikerült karcmantes bal deknit szereznem az enyém némiképp csiszolt... és viszonylagossan occsóér monnyuk nemén karcoltam össze, de attól még nemszép... így meg baba lesz
Na ő már az én kedveském...mindketten
Amúgy most esik le...házilag gyártanál olyat, mint a fekete Fazeren lévő konzol? Nemsemmi A csőváz meg a két alsó pöcök még csak- csak, de a doboz zárjához kapcsolódó darab létrehozása nem tűnik túl egyszerűnek... legalábbis nekem..
Nemrossz, nemrossz, főleg az ára... mondjuk ilyen soksok fontért tehetnének a feketébe mondjuk fekete csavarokat...esetleg, vagy mi.
Oldaldoboztartóról képet jelenleg sajnos nem tudok. A gép szüleimnél van bedunsztolva télre, legközelebb január végén megyek. Majd a meglévő képek közül keresek valami használhatót. Mondjuk szerintem te a sima verzióra gondolsz, nekem kappa wingrackem van...mer fussa...
és persze most is velem van kiszúrva, mert 2001-es fzs 600-hoz sehol nem találok ilyen fék- és kuplungkart pedig már kitaláltam, hogy milyen jó lenne feketében
Új karok lesznek végül is egyébként csak az esztétika miatt akarod cserélni, vagy jobb az az állíthatósága miatt
Amúgy most esik le...házilag gyártanál olyat, mint a fekete Fazeren lévő konzol? Nemsemmi A csőváz meg a két alsó pöcök még csak- csak, de a doboz zárjához kapcsolódó darab létrehozása nem tűnik túl egyszerűnek... legalábbis nekem..
Oldaldoboztartóról képet jelenleg sajnos nem tudok. A gép szüleimnél van bedunsztolva télre, legközelebb január végén megyek. Majd a meglévő képek közül keresek valami használhatót. Mondjuk szerintem te a sima verzióra gondolsz, nekem kappa wingrackem van...mer fussa...
Téged zavar.
Annyi.
Többet nem pofátlankodok ide.