Megértettem! Bár mindenki így gondolkodna! Kevesebb lenne a süket ember a forgalomban!
Én itt azért szórom az igét, hogy minél többen használjanak olyat ami nekik a legmegfelelőbb. Azért ajánlok, hogy ne kelljen újra kitalálniuk. Persze van az a bizonyos állatfajta... aki okosabb.
Én erre leltem rá, amikor úgy döntöttem, hogy teszek valamit a fülembe, mert nem akarok pár év múlva hallássérült lenni. Nem azért vettem ezt, mert ez volt a legdrágább egyébként kisebb körökre nem szoktam betenni. Akkor érzem igazán, hogy mennyit tompít, mikor egy túráról hazafelé Budapest körül kiveszem, és úgy megyek onnan haza. Nélküle jóval hangosabb. Egy egész napos út után, mikor lenyomok vagy 450km-t, nem egy hátrány, hogy nem zúg annyira a fejem este.
Amúgy meg el akarja adni, és van ember aki elhiszi. Ennél sokkal durvábbakat elhisznek emberek.
http://youtu.be/pK5ga35FSZk
Vegyél fel napszemüveget mert vakít a tag...
az a plusz 20lóerő attól a kiputol, nem semmi
Január 4-én államvizsga.
Pedig olajat kéne cserélni a telóban...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
kiprobálod,azt utána eldöntöd,hogy milyen toporgás
Akkor az végülis nem visszalépés, csak helyben toporgás!
Night Club-bos füldugó
Én itt azért szórom az igét, hogy minél többen használjanak olyat ami nekik a legmegfelelőbb. Azért ajánlok, hogy ne kelljen újra kitalálniuk. Persze van az a bizonyos állatfajta... aki okosabb.
Hú de klassz bögrém van! Ne duddjátok meg!