Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindez igaz az összes többire is, amikről írtam. Biztos hogy jó! Elismerem látatlanban. Viszont engem nem fog megütni a guta, ha véletlen beleesik a csatorna lefolyóba..
Mikor láthatok már fotókat az új szerzeményről
Én motosafe dugót használok, meg vagyok vele elégedve, csak tudni kell jól berakni. Kétféle tompító betét van hozzá, jól tisztítható, mosható, praktikus tartóban.
A nagyja padon, egyre kisebb darabokban
....hogy sunáznám az összeset
hogy áll a motor
Amiket ajánlok azok kifejezetten jók. Az átlag munkavédelmi az olyan mintha papírzsepivel tömnéd a füled. Mindent tompít. A motoron nem baj ha hallod a forgalmat, és erősen csillapítja a szélzajt. Ami neked kell ~4000 Hz (a motor is ezen a frekin jár 100 nál kb.), a szélzaj sokkal magasabb frekvenciás fütyülés, súgás, zúgás. Ezek szerint az a jó ha a dugó a magasabb frekiket erősebben szűri, az alacsonyakat kevésbé. Már a Quaet is tudja ezt, de a Whisper direkt ilyen. Az 8000 és fölötte már 44 SNR-el sűr, míg a beszédhangokat 28-30 SNR-el. Ezek a számok a dBel csökkentési értékek. Namost 10 dBel kell egy jó szövegértéshez, és az ezekben már adott is. A normál dugók egyenletes szűrésűek, egyszerűbbek, ezért nem is szeretik őket. A Motoséfről nem adtak közre ilyen vizsgálati adatokat. Nem véletlen. Túl egyszerű lenne a megfejtés. Amúgy nem baj ha többször használatos, madzagos, dobozos.
nekem bejött,tényleg jó
ott vannak a szeren
A munkavédelmi füldugó nem jó?
Kb pont egy éve ki lett ez már tárgyalva itt. A drága cuccok akkor is megkapták a magukét.
Lehet ezt fokozni pénzben. Licitáljunk?
Aktív elektronikus zajszűrő? Határ a csillagos ég. Viszont ha már egy 250 Ft-os Whisper is jó megoldás, akkor minek bonyolizálni? Ami tönkre mehet az tönkre is megy. Ami elhasználódhat (vagy veszhet) az el is vész, azt keresheted a sokezer forintos kütyüt, vagy dobhatod ki mert vége.
Miért hiszik az emberek, hogy a több pénz jobb dolgot takar, és nem pofátlanabb lehúzást?
Sziasztok! Én ezt a zajvédőt használom überfaja. A forgalom zaját átengedi, viszont a szélzajt levágja.
http://www.microsonic.hu/zajve...
Nekem itt Kecskeméten 5000 volt cakk-pakk. Egy -két srác cdsináltatott ugyanilyet Pesten ott 10000 Ft volt
a motosafe re én is kíváncsi lennék, majd tavasszal megkérem a nyuszit ,hogy ilyet hozzon
Ki kéne egyszer próbálnod egy űberf@sz@ Schubertet, ami állítólag csendben a legjobb. (Szo-szo) Nekem abban is zúg a fülem 600 km után! Viszont egy jó füldugónál nincs jobb! pl. beszédszűrős UVEX Whisper, Sperian Quaet , vagy még a Sperian EarSoft is viszonylag jó, és ha nagyon sok pénzed van akkor a Motosafe. Az összes többi gyakorlatilag alkalmatlan cucc.
Hidd el, csendes bukó nincs!
http://youtu.be/ASLWiIOdEJY
Nekem is ilyen bukóm van. Egyetlen bajom van vele, mégpedig az hogy szerintem zajos! Viszonylag olcsó volt, ezért nem akarom lecserélni.
Na jah, csak az a fránya méret!
Most mé kell túlmagyarázni? Ha rámentem volna, még több, akár 80+20 is lehetett volna, de még akkor is mélyen ár alatt van. Ez másod bukónak kicsit túl jó de elsőnek nagyon pöpec, még ha medencét játszik is. Őszintén Romániában a Schubim ugyan úgy ázott kívül, belül. Mégse a bukót okoltam... Szóval szódával jó lett volna ez.
A 20 ojrós pk-t is beleszámolta a tippbe! Én 80+pk-ra tippeltem, szóval a két tipp között állt meg.
Miben? 64-re tippeltél, nem? Egész jól megjósoltad
Láttam. Tévedtem
http://indavideo.hu/video/Supe...
fizetek egy sört, ha valaki ezt a hangot letölti nekem és én felrakhatom a telómra.....
mekkora!