szívem szerint hayabusa ..
De mivel rendszerint használjuk,nem csak használom ezért túramocit választottunk,a haya árából az erös fajtából...ez lett belőle MEGÉRTE
Szerinted a karbi miatt fogyott ki a szusz? A dobogókő meg nem is hegy csak, csak... izé... domb.
Szvsz! A magasban a levegő fogy el, meg az erő, de nem a benya...
Aztán nem tudom, mert nekem nem gyengélkedett sem a 600 sem az 1000 igaz csak 3000?-ig mentem.
Én sem adnék befecskedezöt oda karburátorért...
De Peti sem ezt tette,hanem átnyergelt egy nagy fazerre..kevesebbet futott erősebb szép példányra...
ha ragaszkodott volna a befecskendezős modellhez egy sportosabb MODERNEBB kevésbé kényelmes motort vehetett volna 50 % felárral...
Szerintem jól választott
Akkor nem feltétlen rutinjuk van sok, hanem megfontoltak. Vagy legalább jó problémamegoldók
Nemrég olvastam egy cikket két amerikai öreglányról, akik most lépték át fejenként az 1 millió mérföldet, motoron. Bejárták a földet, keresztbe, kasul. Mi meg számolgattuk, hogy csak a benzinköltség egy nagyobb vagyon. Ez a baj, hogy nyugaton hobbi, elkezdik 40 évesen, mikor nyugdíjba mennek, nálunk meg luxus, egyre nagyobb...
jó, de ők se nagyon vannak fent a glockneren mondjuk. Akiket ilyen helyen látsz (főleg ha nem nyugati polgárok) egy-két hibbanttól eltekintve a társadalom felsőbb rétegeiből kerülnek ki.. van pénz, hobbi adott, megtehetik, mennek.. és még rutinjuk se biztos hogy van annyi, amennyire a korukból következtetnél. Jellemző hogy amikor bejött nekik az élet 30-35 évesen elkezdtek motorozni, és azóta nyomják..
Jó ideig.Mivel nem viszek utast.
De mivel rendszerint használjuk,nem csak használom ezért túramocit választottunk,a haya árából az erös fajtából...ez lett belőle MEGÉRTE
Szvsz! A magasban a levegő fogy el, meg az erő, de nem a benya...
Aztán nem tudom, mert nekem nem gyengélkedett sem a 600 sem az 1000 igaz csak 3000?-ig mentem.
Az autopályán szoktam érezni,hogy nem a solymon ülök.
szerintem nagyon elégedett leszel vele. Nekünk bejött
215 körül fogy ki a 3.fokozat
Lazán.
De Peti sem ezt tette,hanem átnyergelt egy nagy fazerre..kevesebbet futott erősebb szép példányra...
ha ragaszkodott volna a befecskendezős modellhez egy sportosabb MODERNEBB kevésbé kényelmes motort vehetett volna 50 % felárral...
Szerintem jól választott
Akkor nem feltétlen rutinjuk van sok, hanem megfontoltak. Vagy legalább jó problémamegoldók
Nemrég olvastam egy cikket két amerikai öreglányról, akik most lépték át fejenként az 1 millió mérföldet, motoron. Bejárták a földet, keresztbe, kasul. Mi meg számolgattuk, hogy csak a benzinköltség egy nagyobb vagyon. Ez a baj, hogy nyugaton hobbi, elkezdik 40 évesen, mikor nyugdíjba mennek, nálunk meg luxus, egyre nagyobb...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem kell ezt tíz évig húzni.
A mátrai suhancok meg azért nem mennek oda mert nincs makdönci fenn így nincs meg a gyülekezőpont.