egyszerű a válasz, eljött az a érzés ,hogy "csere"
körbe lapoztam ennyi pénzért mit kapok és ez tetszett a legjobban ill erről hallottam a legjobbakat,
de amúgy elsődleges szempont a szélvédelem ill az erő volt...
600-as Fazer után szerintem inkább az a kérdés, miért ne akarna valaki ilyet?
Gyönyörű gép, és bár csak 10 percet ültem egy ilyenen, de az a 10 perc igen meggyőző volt még nekem kezdőnek is! Talán egyszer ha nem sajnálom majd rá a pénzt. :D
Szép motor.
Csak azt nem tudom, hogy egy injektoros 600as motort miért cserélsz le egy karburátoros1000-es motorra? Meg úgy összességében is régebbi konstrukciót venni egy újabbat eladni nem értem mi volt az indítékod. Nem érezted jól magad a 600-ason?
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e valakinek tapasztalata fazer, FZ6N-re való átalakításával (gyári alkatrészek lesznek fölrakva)?
A lámpa felfogatásának milyen trükkjei vannak? Valaki tudna képet fölrakni a gyári N-es lámpa felfogatásáról?
Illetve, ha valakit érdekel, lesz egy rakat alkatrész fejidomoshoz!
- lámpa
- plexi
- xenon szett
- tükrök
- fejidom oldalsó betétidomja
- fejidomtartó konzol
- .................stb
Előre is köszi a segítséget, még biztos lesz
ha kell a szervizük címe akkor elő tudom keresni,angyalföldön a vasas pálya mellett vannak ,bár elég pancserek.Ez egyébként egy izraeli-amerikai kütyü.
körbe lapoztam ennyi pénzért mit kapok és ez tetszett a legjobban ill erről hallottam a legjobbakat,
de amúgy elsődleges szempont a szélvédelem ill az erő volt...
Gyönyörű gép, és bár csak 10 percet ültem egy ilyenen, de az a 10 perc igen meggyőző volt még nekem kezdőnek is! Talán egyszer ha nem sajnálom majd rá a pénzt. :D
Csak azt nem tudom, hogy egy injektoros 600as motort miért cserélsz le egy karburátoros1000-es motorra? Meg úgy összességében is régebbi konstrukciót venni egy újabbat eladni nem értem mi volt az indítékod. Nem érezted jól magad a 600-ason?
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e valakinek tapasztalata fazer, FZ6N-re való átalakításával (gyári alkatrészek lesznek fölrakva)?
A lámpa felfogatásának milyen trükkjei vannak? Valaki tudna képet fölrakni a gyári N-es lámpa felfogatásáról?
Illetve, ha valakit érdekel, lesz egy rakat alkatrész fejidomoshoz!
- lámpa
- plexi
- xenon szett
- tükrök
- fejidom oldalsó betétidomja
- fejidomtartó konzol
- .................stb
Előre is köszi a segítséget, még biztos lesz
nagyon szép így fényképen is. Vigyázzatok egymásra!
Amúgy nagyon szépek!
Gratula
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem már sajnos jelentkeznek az elvonási tüneket, pedig hol van még a jó idő...
Gratula Peti, sok sikert hozzá!
Csilli villi, Gratula!