Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még megbeszéljük! csütörtökön még dolgozok, ill akkor van a céges buli, jönnek a sztriptíz csajok
egyszerű a válasz, eljött az a érzés ,hogy "csere"
körbe lapoztam ennyi pénzért mit kapok és ez tetszett a legjobban ill erről hallottam a legjobbakat,
de amúgy elsődleges szempont a szélvédelem ill az erő volt...
600-as Fazer után szerintem inkább az a kérdés, miért ne akarna valaki ilyet?

Gyönyörű gép, és bár csak 10 percet ültem egy ilyenen, de az a 10 perc igen meggyőző volt még nekem kezdőnek is! Talán egyszer ha nem sajnálom majd rá a pénzt. :D
Ha neked jó hét közbe, akkor a csütörtököt céloznánk meg :) Karácsonykor nem szívesen kopogtatok.
Szép motor.
Csak azt nem tudom, hogy egy injektoros 600as motort miért cserélsz le egy karburátoros1000-es motorra? Meg úgy összességében is régebbi konstrukciót venni egy újabbat eladni nem értem mi volt az indítékod. Nem érezted jól magad a 600-ason?
már autóbuszra is
Igyekszem.De ez fiatalabba kellett volna ha még kell.Csak érdeklődöm.
Zoli te mindenhol ott vagy?
Ja 2004-es (aluvázas) modellről van szó
Milyen évjárat a gép?
Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e valakinek tapasztalata fazer, FZ6N-re való átalakításával (gyári alkatrészek lesznek fölrakva)?
A lámpa felfogatásának milyen trükkjei vannak? Valaki tudna képet fölrakni a gyári N-es lámpa felfogatásáról?

Illetve, ha valakit érdekel, lesz egy rakat alkatrész fejidomoshoz!
- lámpa
- plexi
- xenon szett
- tükrök
- fejidom oldalsó betétidomja
- fejidomtartó konzol
- .................stb
Előre is köszi a segítséget, még biztos lesz
Nem csillognak a leömlők...
jogsi megvan már
mi van veled Mákos sulit befejezted
Még mindig szép!
micsoda ledes fények
mikor jöttök át
Peti,

nagyon szép így fényképen is. Vigyázzatok egymásra!
ha kifizeted az árát, akkor megtartom
Peti, akkor ne add el a legszebb motort!

Amúgy nagyon szépek!
Gratula
KÖszi Skacok!
Ajánlott videó napi 2x tavaszig:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem már sajnos jelentkeznek az elvonási tüneket, pedig hol van még a jó idő...
Sziasztok.

Gratula Peti, sok sikert hozzá!
ha kell a szervizük címe akkor elő tudom keresni,angyalföldön a vasas pálya mellett vannak ,bár elég pancserek.Ez egyébként egy izraeli-amerikai kütyü.
Ejjjj....
Csilli villi, Gratula!