Van pár alkatrészem hozzá, nekem volt/van 3-4 db belőle, van amelyik működik is.....jó kis cucc csak arra kell vigyázni ha esőbe fut bele az ember akkor gyorsan kapcsolja ki mert a alap tönkremegy.....
a vaterán vettem scala rider blutooth sisakbeszélőt ,ma jött meg .
kicsit kell vele szórakozni mert az egyiknek eltört a mikrofonja ,de erre futja csak ,sőt még ennek is örülök ,mert az egyik tartó vadi új :) remélem meg lehet csinálni a másikat ,mert ha nem akkor még 12 e. ugrik .valahol szidták volt ahol dicsérték ,valaki használ ilyent ?
A gond a csapágyak árával van! Brutális! 60€/db? 6 db kéne! Bontottat meg nem fogok erre a helyre betenni. Egyenlőre még egyébként is a hasidom, és pingálás van soron.
Ehhj, akkor most adhatom el amit megrendeltem XD nembaj, vaterán csak el tudom adni és még lehet profitálok is belőle
Vaterán 10-15-ért már van amilyet említettél, az nem is olyan sok, mert ebay-en is annyiért mennek:D Plexire fel lehet tenni ilyen tapadókorongos tartót? Vagy van rá valami speckos megoldás?
Igazából,külföldön annyi a lényeg, hogy kihuzod a kábelt és othonhagyod az egységet, akkor rá ok h baszogassanak. De miután bevezetik hogy 3. szabálysértés után elveszik a jogsit, lehet célszerűbb lenne megvenni, de még csak fillózok rajta:D
Látsz füstöt?
Levegősek ezek mind, méretarányosan kicsinyítettek, nem hiszem, hogy működhetnének önerőből, de majd egy mérnökzseni megmondja a frankót.
Szerintetek ez robbanó motor? Sokat nézegettem, de szerintem ezek levegővel hajtott makettek. Az is csodás, de amíg azthittem, hogy igazi addig eldobtam az agyamat. Namost nem tudom mit gondoljak.
Annyira nem egy jó cucc. Csinál egy egybe felvételt amíg az akku, vagy az SD tart azt kész. Ez fél-egy óra. Nem felel meg a céljaidnak.
Viszont keres Car accident video camerát, azok folyamatos üzemüek ciklikus felvétellel. Kicsit drágábbak csak. Power on üzemmódjuk is van, nemcsak akkus. szvsz.
Benzincsővel, és bilincsével még Yamahán nem volt gondom.
Aprilián annál inkább..
Az oldaltámasszal mi a baj? Oldalt van. Másképp még nem is láttam felszerelve
Ja hogy a FZ6-on máshogy szoktad meg. Hiába az mindenképp egy fejlettebb verzió...
kicsit kell vele szórakozni mert az egyiknek eltört a mikrofonja ,de erre futja csak ,sőt még ennek is örülök ,mert az egyik tartó vadi új :) remélem meg lehet csinálni a másikat ,mert ha nem akkor még 12 e. ugrik .valahol szidták volt ahol dicsérték ,valaki használ ilyent ?
Belső műszerfal idomod mindkét oldali van esetleg?
Én ilyesmin rágódok.
vagy ilyenen
Lényeg, hogy valami olcsón, ami onboardnak is jó, meg autóba is.
Vaterán 10-15-ért már van amilyet említettél, az nem is olyan sok, mert ebay-en is annyiért mennek:D Plexire fel lehet tenni ilyen tapadókorongos tartót? Vagy van rá valami speckos megoldás?
BTW tök szívesen összeraknék egy ilyet csak úgy, kedvtelésből
Levegősek ezek mind, méretarányosan kicsinyítettek, nem hiszem, hogy működhetnének önerőből, de majd egy mérnökzseni megmondja a frankót.
Néztem másikat is... (vedd le a w-k elöli cuccot)
www.youtube.com/watch?feature=...
Szerintem rövid lesz a lézerblokkolók pályafutása. Nem EU komform. Aztán meg külföldre se mehetsz vele, mert tüzetnyitnak rád.
Viszont keres Car accident video camerát, azok folyamatos üzemüek ciklikus felvétellel. Kicsit drágábbak csak. Power on üzemmódjuk is van, nemcsak akkus. szvsz.
Aprilián annál inkább..
Az oldaltámasszal mi a baj? Oldalt van. Másképp még nem is láttam felszerelve
Ja hogy a FZ6-on máshogy szoktad meg. Hiába az mindenképp egy fejlettebb verzió...