Rapityra törte... Még a váz csöve is behorpadt!
Tank. Nekem nagyon kiváló tapasztalatom volt vele. Nagyon egyszerű művelet, csak pénzbe van, de aztán kristály tiszta a benya, és a későbbi dugulásoknak is annyi. Tizenezer pénz. Nem tudom.
Rozsdásodni minden vas tank rozsdásodik.
Hasonló módszerrel takarított egy ismerős. Betonkeverő és 3 különböző szemcsenagyságú kavics. Mint a salamon töke, állítólag :D Ha érdekel van egy leírás is róla ;)
8 ekm alatt kipréselte a verdáját. össze törte vagy hogy nyuvasztotta ki
ha jol emlékszem a 250es Mz mnek volt tiszta rozsda a tankja,,,
egy kiló szeget beleraktam és addig ráztam míg bírtam,utána mindig tele volt a tankja és gond nem volt.
Ha nem rozsdás én nem bántanám...
Lehet megoldódik a himba kérdés. Van szép bontott. A köcsög 8 ekm alatt kipréselte a verdáját...
A tank tömítő, vagy belső festő cuccokról hallottál már? POR 15 Tank Seal ra gondolok. 1x használtam az XJ-n egy szétrohadt tankra. Na arra nagyon jó volt. Vajon érdemes e vele összedzsuvázni a Fazerét, ha a kövi 100 évben használni akaraom?
ha már így belejöttem - március óta motorozom és korábban itt kérdezgettem a váltóról ,mert zavart hogy csattan ,felvilágosítottatok ,hogy nem szinkronizált stb. most 5500 km után megszoktam ,sőt a tanácsot megfogadva kicsit felpörgetem és ahogy esik a fordulat szinte hang nélkül veszi az 1-et . most viszont a 2 -vel nem vagyok kibékülve ha rendesen kiszeretném huzatni(mondjuk 4-5 ezres fordulat felett már nem érzem ,hogy könnyen venné -normál tempónál nincs gondom vele és a többi sebesség olyan mint a vaj ,de ez még kicsit árnyékot vet a motorozásra .valamit rosszul csinálok ,vagy valamit lehet állítgatni valahol ? -köszönöm -
Az érdekes.....én 3 alaplapot vettem tőlük amíg eladtak ilyet és a legdrágább volt a végén a 7500.....persze a fene tudja, lehet, hogy megnyerő volt a mosolyom....
Van pár, de próbálni kell melyik jó...egyébként amíg volt szervize(Dovera kft) ott javították is nem nagy pénzért mert tudták, hogy mi megy benne tönkre, de a cég már nem foglalkozik vele....
Pilot road 3, remélem jó lesz, sokáig bírja, és egyszer sem baszik ki velem.
Tank. Nekem nagyon kiváló tapasztalatom volt vele.
Rozsdásodni minden vas tank rozsdásodik.
ha jol emlékszem a 250es Mz mnek volt tiszta rozsda a tankja,,,
egy kiló szeget beleraktam és addig ráztam míg bírtam,utána mindig tele volt a tankja és gond nem volt.
Ha nem rozsdás én nem bántanám...
A tank tömítő, vagy belső festő cuccokról hallottál már? POR 15 Tank Seal ra gondolok. 1x használtam az XJ-n egy szétrohadt tankra. Na arra nagyon jó volt. Vajon érdemes e vele összedzsuvázni a Fazerét, ha a kövi 100 évben használni akaraom?
http://youtu.be/mutb7KgA9NM