Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

150 km után még nem szivárog. Bízom benne.
KÖszi!
fék jó lett
http://www.facebook.com/photo....

De sajna már nincs meg, mert nagy volt a feszültség az üvegben és szétrepedt az alja, így el kellett adnom terráriumnak-.- Mert megcsináltatni is elég húzos lett volna. És mivel emeleten lakok, igty nem mertem volna bekockáztatni esetlek egy széttörést és beázást:S
Fájó téma
Nincs mit! Az infóért cserébe küldj egy képet arról a 820 literes akváriumról, el se tudom képzelni...
ÁÁÁ, ilyen kell nekem is

Bár az én motoromnak sem sokkal nagyobbak a hengerei
Ne spórolj, mert a lovaddal kb kettő másodperc alatt meg tudja keresni az árát.... feltéve ha sietősre fogod a figurát!
ez a oldaltámasz elba,,, egy helyen van,
benzincső bilincsén nem gondolkoztál még lecserélni valami biztonságosabbra, erősebbre
Még olyan kérdésem lenne: h tervezem a beruházást egy lézer blokkolóra. Írtam üzit több boltnak akik árulják írtam h motorra kéne, és a leg olcsob ami teljes biztonságot ad a lézer ellen. Ezeket a választ kaptam. :
1-ik bolt MLS Laser Interceptor 110.000
2.ik Kiyo ProPark3 lézeres eszköz (tolatóradarral ?) 49.000
3.-ik BLINDER M27 X-TREME 127.000

A blinderről olvastam hogy tényleg jó, Esetleg valakinek olcsóbb típusról, van e valami tapasztalata, amit használ?
Tudom hogy spur vagyok, de 127-azért sok számomra, főleg ha van esetleg, olcsóbb verzió is és ami nektek tökéletesen bevált.
ez a video beteg
kép vagy mi
Ohh :)
Köszönöm szépen, igazából eszembe se jutott az e-bay, de ha célnak megfelelő akkor már vásárlom is, nekem nem onbord felvételhez kell ^^ köszi ^^
hoppsz téllleg ebből, hogy jövök ki?
http://www.youtube.com/watch?v...
No itt van végre ....öreg vagyok, nem ismerem ezeket a mai huncutságokat
Jujj ez olyan b..is volt!
baszd meg Peti nemtudom betenni
motor v12 miniatura
file:///C:/Documents%20and%20Settings/MZoli/Asztal/watch.htm
nah muti, mit kell látni
sziasztok minap üzleteltem egy yamaha fzr 250 csak egy a bökkenő nem akar muzsikálni benzin van kivül minden gyertya szikrázik karbi tiszta 3 napja köszörültetem a indítómotort meg köszönnék valami okosságot
szóhoz se jutok
Na mérnökkém ehhez mit szólsz?
Szia!

Én használok, kínai cucc, orrba-szájba hirdetik, Mini DV MD80 a neve.

De eszedbe ne jusson megvenni 5-6-7-ezer forintokért venni itthon, e-bayen Kínából postával együtt (!) durván 2000 forintból ki lehet hozni. Plusz kell hozzá egy jó nagy MicroSD, én 8 GB-ossal használom (kb 4 óra fér rá), annak nem tudom, mi az ára, volt itthon.

A felvétel minősége olyan, amilyet az árától el lehet várni (hááát... nem egy GoPRO ) de arra a célra, amit Te is említettél, bőven elég.

Ettől az eladótól vettem, 34 nap alatt jött meg:
e-bay MD80
nekem monorack topcase tartó van a mocin,sajnos a gyári kapaszkodok helyén.
De ehhez kompletten csatlakoztatható a monorack oldaldoboz tartó..
Én egy társunktól vettem az oldaldoboz tartókat két kappa dobozzal,egy Bódis dobbal és egy vario touring plexivel..

A Monorack rendszer külön külön is beszerezhető a shoxnál nem éppen olcsó ,de legalább van nekik..
A hátsó monorack 348 fz karok 15000
az oldaldoboz tartó 40e körül van..
kekhold-nál most akciosak némely gumik