Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszerzési forrást tudtok ajánlani gumihoz? Mivel az ősszel vásárolt motoromon 2006-os dunlop gumik vannak, középen laposra koptatva, gondoltam nem ártana lecserélni őket. De, mivel kezdő nagymotoros vagyok nem igazán tudom eldönteni hogy mi lenne a jó.
nekem van.
Az én stílusommal a túragumi bőven elég. Soha nem éreztem, hogy az lenne a szűk keresztmetszet. Ledönteni le lehet, gázkezelésem meg óvatos...
Hát pedig ez is csak gumi téma! Na jó az is! láttál már ilyen eső gumit? Az egyik barátom járt egy zsír újjal nyáron! Elöl. 500 km látszott a gumin,kopott mint a dög pedig a haver lelkes kezdő volt! Gondolhatod hogy fog hideg-vízes úton!
Sziasztok
Használ itt valaki olyan kis kamerát amit a motorra kell tenni, és az a célja h esetleges baleset esetén döntő bizonyítékként szolgál?
Milyen árba van a legolcsóbb? És milyet érdemes venni, mennyire éri meg az árát? És mi apontos neve :D
ki ez a nem normálisssssssssssss?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Nagyon durva.
Szerintem neki nem okozna gondot a pilot road 1 vagy hasonló nem nagyon tapadós gumi
Ja ja,pedig már szerintem régen nincs nyári ár-téli ár! Amit hirdet januárban,még olcsóbb májusban! Lehet amikor a garázsban nézegeti az ember télen ,engedékenyebb mint a szezon közepén! Gondolja a vevő.
Meg sok vevő télre célozza be az "összejön a lóvé" dolgot!

Vagy a 100 éves "Télen kell motort venni" még mindig megy!
mostanában figyelem a FOTOKat és megdöbbentő ,hogy hány ember vesz télen motort
nekem is jobban tetszenek a sportosabb gumik, jobban tapadnak tény,de míg a tura gumi 2-3szezont is elmegy, a sport csak 1et
pénz beszél...
azt tudom,hogy a kapaszkodó nagyon a szívedhez nőtt
Hát kinek mi. Én nem mernék túragumin motorozni! (Volt fent pár napig,csúszott ha kell ha nem! )Más is csak addig amig....... ...........vagy ki nem próbál egy szuper ragadósat!

A tapadásról: pl nyáron a conti raceattack-al jön a gép kerékre zebrán,igen zebrán! és fényes aszfalton is!
Majd húzz egy kövéret ilyeneken egy túrával..........
Nekem volt fent road 1 és semmi bajom nem volt vele pedig nem nagyon volt majrécsík. Mondjuk én az ára miatt vettem akkor. Jóval olcsóbb volt, mint a többi. A mintázata sose tetszett.
"gyártanak fazerre"? Maradjunk inkább az ajánlanak ( a gyár)fazerre megnevezésnél. Szerintem.
3 féle GUMIT gyártanak Fazerre! Michelin (Road2-3), Metzeler (Z6), Bridgeston (BT21-23). Én a leg olcsóbbat vettem. A többi sanszosan komoly pénzkidobás. szvsz.
Kicsit szétbontottam és gondolkodom egy csőbilincses megoldáson, hogy allulról csak 4db M8-as fészek látszana, de hát a váznyulványon egy bilincsnyi helyet se hagytak... A kapaszkodót szeretem mert szép, és jól hangsúlyozza a svancát, a vastravezet, csak túrára tenném fel, mert úúúútálom.
Lehet marad a vászontatyó ha dülőre nem jutok... .
Be kell szereznem egy kis lapos,jóképű fotógépet,ami mindig a kocsiban van.Ilyen esetekre! Ma láttam! A színek valósak!
Profi húzás volt a Conti-tól ez(ezek) a minta(ák). Minden (kezdő) motoros rápróbál egyszer gumivásárlásai során! Mert szép "vagány" a mintázat!

A Continental Raceattack, na az gumi! Csak kopik.......
60e ft kicsit nevetséges érte
akkor már 52ért van z6,
Ha 2-3 cm a majrécsíkod hátul és az szerinted jó, akkor jó gumik. Ha néha be is döntöd akkor csúszós sz.rok!(a road I. legalábbis)

Haveroknak volt alig várták a cserét.
itt is vennéd meg mert ennyi pénzért jobb gumit is lehet venni..........
A véleményeteket kérném erről a gumiról:http://www.r17.hu/index.php?pa...
ha jól látom, akkor a kapaszkodó helyére lehet csak szerelni a tartót,esetleg alulról lehet neki adni egy kis merevítést.
Én nem de érdekelne a problémád. Épp generál kiviteleznék egyet. A baj a rögzítési pontoknál kezd halmozódni. Ugyanis gyakorlatilag nincs és nem is fér el a vázon. Mit keres a motor nevében a "~túra" szócska? Vagy úgy képzelik int a Ferrárit, hogy elég ha belefér a hitelkártyád?
van itt olyan fzs1000 tulaj akinek van oldal kofferja
Az szép! Szerencse, hogy nem lett baj!

Engem aznap a suli lépcsőjéről fújt le majdnem a szél, pedig nem vagyok egy tollpihe...