Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol most vagy 20 fokban ott árulják ennyiért! Nehogy má én tanítsalak! Amúgy meg a burzsujnak van pénze (aki Floridában telel)
akkor nem a közelbe vagy
ha ez 40 EUR vegyel egyet nekem is. 57cm/s M-est, thx :D
Ahol most en vagyok, ott 20 fok van, helyi ido szerint 0:50kor.
Milyen típus ez?
Na jó meggyőztél
kapsz róla számlát.. Nem csak kapugaranciát... jól döntöttél
Baszki, igazatok van, nem pöcsölök, veszek egy új gumát!űűAztán szarjon sünt minden használt motorkereskedő
Aki gumisnál veteti ki a kereket,az meg is érdemli! Kókányol kapkod mindeggyik! Nálunk volt olyan hogy felborult a motor (R6R yami) a tákolt "mindenhez jó" álványról és mondák ők arról nem tehetnek!

Szerintem vannak olyan alap szerelési dolgok amit ha nem tud valaki megcsinálni,maradjon a pléjsztésönnél a jó meleg szobában!
Megér ez 40€-t ? ...talán
nekem is van..Általában én is kiveszem..De Kiskörére motorral mentem..De amit az a faszi müvelt minden kritikán aluli volt..Egy életre megtanultam a leckét.. Majdnem beleszakította a féknyereg csavarokat,az ocska krovájával..Azt hittem ott ragadunk!
Hazajöttem cseréltem a féknyereg csavarokat
Soha többet...
Ja amikor rakta fel a gumikat,azt mondta reméli jó lesz mert lehet ,hogy lyukas
Kintröl hordják be a gumikat,azt sem tudják mit raknak fel az embereknek...
Soha többet! Vagy a taylorguminál,vagy a kékholdnál veszek újakat!
Semmi. Lehet kipróbálom a sok motul után a mol 10w-50-et. Ennyi. A tükreim foltosak,(az üveg)lehet kéne rá másik.
télen akart lenni
milyen tunying lesz téren a motoron
ha valaki kanyargós úton jár és egyenletesen kopik,tényleg nem látszik meg
Hát ja, bár azt elhallgattam hogy én mindig szuper ragadós hátsókat használok,amiket nem nehéz pár 1000 km alatt kivégezni! (nem ilyen z6 meg pilot ród gumák amiken nem is látszik egy 10-es.)

Csaptam ma egy jó kis kanyart. 4-sávos bevezetőn versenyzett velem minden lámpánál egy mazda rx-8,aranyos 45-50-es hölgyikével a kormánynál! Vicces mennyire nem mennek ezek!
hülyeségnek nem hülyeség, mert elég sokra igaz, de azért amikor a 2. hátsót elviszi akkor már elég szar állapotban vannak...
van olyan gumi ahol az első hamarabb kopik el, vagy egyszerre
de szerintem ha valaki megteheti tényleg az a fasza amikor párban dobálja le az ember
Első gumiban érdemes újat venni! Szerintem.

Egy használt gumi akárhány éves "szárazabb",melegedett,hűlt! Még a hátsónál vicces is ha csúszkál,de egy elsőnél ! Megspórolsz 10-et ,majd ha elfekszik a vas egy szar első miatt,költesz rá 200 e-t!

Amúgyis kiszolgál 1 első 2 hátsót(bár erre majd írják hogy hülyeség) nekem az a tapasztalatom.
ilyen gondom nincs, mert nyomaték kulcsom is van meg mindig én veszem ki a felnit.
állatába a kék holdnál gumiztatok, bár ott is láttam már érdekességet egy tanuló gyereknél
hülye
tegnap kicsit jobb idő volt

nem lenne olyan rossz ötlet, de szerintem azért nem lenne jo mert nem fog teljesen a vázhoz simulni a széle
meg hát a vázat tuti nem bántanám!

inkább tedd fel a sárhányót, meg az a kis plexi is jól mutat rajta!
meg gumizd fel
Igen, egy (vagy több) Szlovák túra jövőre is jó lenne!
Volt idén egy kis Montenegró, Bulgária, Szerbia, Bosznia, Horvátország, Szlovákia, Románia... meg itthoni kanyarok.
Úgy látszik a Krisztiánok már csak ilyen csavarók
Peti, szép a géped meg a házad is gratula
Hazafelé az érdi emelkedőn 230-at mentem még a könnyem is kicsordult. Nemcsak a gyönyörtől hanem a hidegtől
Amiről beszéltünk az meg ilyen lenne. Mit szólsz?
a kiskörei faszit inkább hagyjuk!
Amatőr,csavarokat homokba tette..nyomatékkulcs semmi!
Egyszer jártam ott,akit lehet le is beszélek róla!
Nehogy oda menjetek!
ennél a csókánál szoktak jó gumik lenni gumi
ő se rossz:gumii
itt is sok gumi vanzala