Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Egy elég vicces, ám kifejezetten bosszantó dolog történt velem pár napja, gondoltam, megosztom veletek.
Nagy vigyorral az arcomon pattantam fel a masina hátára, örülvén, hogy idén végre megint olyan "tél" van, amikor elő lehet szedni a motort. Gyönyörűen sütött a nap, csak hát akkor volt az a brutális szél. El is jutottam 500m-re a háztól, mikor a szél nekifújt a motornak balról egy szemeteszsákot. Gondoltam magamban, milyen jó, hogy nem a kipuffra, mert akkor aztán lett volna csöpögés.
További 500m után nagy csörgés-zörgés, mondom itt valami gáz van. Leszállok, nézem, az ominózus szemeteszsák gyönyörűen bekebelezte az egész hajtásláncomat... Fél óráig, sűrű anyázások közepette, apránként kellett lefejtenem a láncról és a hátsó lánckerékről a kő keményre összetömörödött műanyagdarabokat. Aztán 100m után ezt újra meg kellett ismételni... Ma leszedtem az első lánckerék borítását. Hát, mit ne mondjak, volt ott is anyag rendesen, konkrétan a lánckereket is le kellett szedni, mert a tengelyre volt tekeredve vagy fél kiló zsák.
Na, egy szó, mint száz, a tanulság az, hogy sose üssetek el semmilyen zacskót!
Az indexet cserélni kell az tuti!
A többi problémát most próbálom megoldani, van feladat!
Erről azt hallottam, hogy vehetsz meg mindent (bogárháló, orrvédő, pinlock betét) külön egy vagyonért és amúgy meg lehúzták. Ellenben az utódjából, az XR1100-ből mindjárt tudnék nekem tetszőt

De az enyém még csak 3 éves, még bírja. Idén is kimostam, kívül-belül, tiszta új lett (leszámítva a karcokat)
Ne lelkesedj annyira lesz vagy 150~200 amire zárul a licit. Szeret a Német is olcsón venni, talán még jobban mint a Magyar.
És hol is Uram?
az nem sok érte
Ez most 45€ XR1000 SOHEI Igaz csupa fekete csík meg minden....
Mondanám hogy EC bázis, de hát az csak itt falun van...
e-Bay ember! Szinte minden! Csak ki kell vadászni!
matt fekete, vagy hofeher.
csak caberg van ahol most vagy epp?
Hát azt nem tudom, de alapvetően csak kivettem az elemet és beraktam az újat. A LED-et csak ezután vettem ki, hátha látok rajta valamit, de nem lettem okosabb. A kulcson meg van egy nagy + jel, oda raktam az elem pluszos felét. Amúgy csak egy módon megy bele a LED, mert már meg van hajlítva a lába, szóval elvileg adja magát. Gyakorlatilag akkor viszek mindent és rakják nekem össze

Pöst é-i felén szőke csajoknak való bolt?
Most lettem citromsárga. Elképesztő!
Menj be az első elektronyos boltba, és ott adnak. Fényerősségtől, világítási szögtől függően 20 - 300 Ft darabja.

Azt ne felejtsd el, hogy a LED-nek nem mindegy a polaritás! Az is lehet, hogy tényleg az elem volt lemerülve, de az új elemmel pont fordítva próbáltad.
Mindig a kicsit bántjátok
húú de megverjük ha hazajön
Van pár elektroguru, igaz? Akkor segítsen valaki nekem

A probléma alant látható. Igen bonyolult szerkezet: van benne egy elem és egy LED. Gombnyomásra világít. Gondoltam azért nem mert kimerült az elem. Hát kicseréltem. De még mindig nem világít. Kérdésem a kövi: hogy a viharba hívják azt a LED-et és hol tudnék ilyet venni? Vagy csak sétáljak be a legközelebbi elektronyos boltba és mutassam mit kérek
Qatarba lógatja a lábát a tengerbe
Jó tapasztalatom van velük, mind alkatrészellátás, mind elméleti segítség terén.
Nem írtál gyártót, típust, szint.
hol rosszalkodik ez a gyerek
Hát az irány egy kicsit más, és szokásos munka miatt repült 6 órát Zacky, de én is irigylem kicsit
Florida? Nemár! én mindennap rettegek, hogy mikor fog esni a hó, másnak meg a Jézuska pálmafa alá hozza az ajándékot...
rhinoeli:

Valószínűleg egy márkaszervíz lesz tavasszal. Harmatit azért ajánlod, mert jó, vagy mert ott melózol?
Nekem is ilyen oldaldobozaim vannak. Kappa Wingrack- hez használom. Kép az adatlapomon.
Rhino? A Caberg látszik. Nem egyszerű levadászni egy jóáras ilyet.